Categories
Без категория

АВТОХИТ Трейд ООД – търговия с резервни части

АВТОХИТ 2000 ООД е основана от частни собственици през 1995 година. Основните дейности, в които се е специализирала са:

– Продажба на нови автомобили Volkswagen и Audi;

– Продажба на едро и дребно на резервни части за автомобили;

– Ремонт и автомобилни услуги;

Компанията работи с най-много търговски центрове в Стара Загора — три, а в София, Бургас, Варна и Пловдив по един. Всички те предлагат на клиентите търговия на дребно на резервни части за следните марки автомобили: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, BMW, Opel, Ford, Renault, Peugeot и Citroen.

В Стара Загора е разположен и централния склад, разположен е на две нива на 600 кв.м. Дейностите на фирмата се разделят от 1 декември 2006 г. на две дружества:

– АВТОХИТ 2000 ООД — основната дейност остава продажба на автомобили

– АВТОХИТ ТРЕЙД ООД — се специализира в продажбата на алтернативни и оригинални резервни части.

В новата компания АВТОХИТ Трейд ООД всичко се запазва както в АВТОХИТ — собствеността и управлението са същите.

В България една от водещите фирми за разпространение и продажба на алтернативни резервни части е именно АВТОХИТ Трейд ООД. Вносител е на HANS PRIES GMBH & CO.KG, популярна на нашия пазар с името topran; MEYLE Products®-Wulf Gaertner Autoparts AG; PEX GmbH Automotive Group. Висококачествените продукти произведени от следните производители на части за автомобили участващи в световната автомобилна индустрия: SACHS, LUK, INA, GATES, FAG, LEMFÖRDER, KNECHT, Turbo’s Hoet, TEXTAR, HEPU, BERU, MAHLE, WAHLER, ELRING и др. се предлагат в продуктовата гама на АВТОХИТ ТРЕЙД ООД.

Над 40 млади, отговорни и амбициозни специалисти са с главна заслуга за успеха АВТОХИТ Трейд ООД. Фирмата за 16 години се превърна във водещ дистрибутор на българския пазар за авточасти – благодарение на своите ясно поставени цели и политика. Всичко това в комбинация с компетентния екип, богатия продуктов асортимент с гарантирано качество и произход, цени съобразени с пазарното търсене, а също е ежедневните доставки и национално покритие са показател за постигнатия успех на фирмата.

Избирайки да работите с тази компания си гарантирате качествено обслужване от персонала, които ще вземат под внимание нуждите и дейностите на вашия бизнес, като Ви предложат индивидуално и комплексно решение, за да останете удовлетворени.