Categories
Без категория

Авточасти Elring Klinger и Mahle от АВТОХИТ Трейд ООД

Ако се нуждаете от сигурни и надеждни авточасти, които няма да се налага да сменяте през няколко месеца, можете да се обърнете към една от основните фирми занимаващи се с внос и продажба на резервни авточасти – АВТОХИТ Трейд ООД. Както споменахме основната дейност на фирмата е внос и дистрибуция на българския пазар на авточасти за голяма част от популярните марки автомобили като: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, BMW, Opel, Ford, Renault, Peugeot и Citroen. Магазини на компанията ще откриете в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора, като в града с правите улици се намира и централната складова база на фирмата. Ако нямате достъп до магазините можете да проверите онлайн дали търсите от Вас авточасти са в наличности и ако са можете да си ги поръчате онлайн и ще Ви бъдат доставени. В специализираните обекти се предлагат както оригинални, така и алтернативни авточасти с гарантирано качество от доказаните производители. Дружеството дължи челните си позиции на младите специалисти и на професионалното си отношение към нуждите на клиентите. Фирмата е вносител на MAHLE, ELRING и много други.

От както съществуват моторните превозни средства Elring Klinger e основен доставчик на почти всички автомобилни производители. Еlring Klinger e производител на уплътнители (гарнитури, семеринги и уплътнителни маси) за всички двигатели с вътрешно горене. Със своите 17 заводи, дъщерни фирми и партньори Elring Klinger е представена в четирите континента – Европа, Америка, Азия и Африка. Фирмата безупречно успява да реализира своята клиентски ориентирана пазарна концепция, осигуряваща адекватни, гъвкави и творчески решения при разработването на двигатели. Продуктите на Еlring Klinger са прочути с тяхната отлична сигурност и безопасност.

MAHLE е измежду най – големите международни производители на висококачествени компоненти за автомобилостроене и двигателостроенето през последните 80 години. Продуктовата гама на MAHLE включва бутала, сегменти, бутални болтове както и ремонтни комплекти за двигатели с вътрешно горене от всякакъв модел и размер. Други продукти от гамата, която MAHLE развива и изработва са цилиндри, цилиндрови ризи, двигателни блокове и плъзгащи лагери, клапани и др.