Categories
Без категория

Американско автомобилно и сградно фолио за стъкло LLumar

Много хора се доверяват на фолиа за стъкло с неизвестен произход. Това, което не знаят обаче, е че основното предназначение на едно фолио за стъкло не е само да подобрява стила на автомобила или на някоя сграда. Фолиото са стъкло има много различни предназначения.  Качествените фолиа струват пари, ино имат една много важна функция, те могат да изплатят инвестицията вложена за тяхното закупуване и монтаж.Има някои неща, които трябва да знаете преди да изберете фолио за прозорци за вашия офис, дом или автомобил.

Много важно е да знаете, че най-качествените фолиа биват произвеждани в Съединените Американски Щати и Англия, а производителите им имат изцяло затворен цикъл на производство, нещо, което много трудно се постига от дадена фирма за производство на фолио за прозорци.Много от компаниите предлагат на пазара над 200-300 вида фолио за прозорци .Предназначенията им варират – от автомобилно фолио, за затъмняване на стъкла на автомобили или т.н. тониране, през фолио за сградни прозорци за  uv защита, слънцезащита, защита от отблясъци и енергийни решения ( използвайки енергоспестяващи и слънцезащитни фолиа за стъкла  вие можете да намалите енергийните си разходи за климатик през лятото с до 40%). Друг продукт, който заслужава голямо внимание е защитното фолио, което се тества в лабораторни условия и преминава редица тестове за да докаже здравината си. Защитните фолиа се използват от банки, магазини, златарски ателиета и могат да осигуря защита на вашите вещи и на вас от неприятни последствия.Защитните фолиа също могат да ви осигурят и анти-графити функция срещу вандали.Защитните фолиа могат да ви спестят много разходи и излишни главоболия.

С фолиа за автомобили на нашата марка в днешно време затъмняването на автостъкла става удоволствие, а монтажа на фолио на сгради си е направо задължителен, ако искате да си спестите редица разходи и неудобства, още повече, че със самозалепващото фолио на вие получавате уникален стил на вашия автомобил или сграда и защита на личното си пространство. Не губете време и поръчайте авто фолио и сградно фолио от професионалистите в производството на фолио за прозорци и стъкла.

Постигането на голям ефект с фолиото е почти сигурно, поради неговата многофункционалност .То вече притежава способност да замества други пособи за спирането на слънчевото греене. Фолиата създавани в днешни дни имат способността и да изолират през зимата, така че се очаква все по-голямо тяхно използване в бъдеще.Особено при факта, че монтажа им е евтин и бърз, а повечето от тях не се забелязват, че са поставени на прозореца.

Свържете се с нас за повече информация!