Categories
Без категория

Безплатни обяви за имоти в България

Може би на всеки от нас се е налагало да търси обяви в мрежата. Добрата новина, е че към днешна дата има куп сайтове предлагащи безплатни обяви, от които можем да имаме полза.

В повечето съществуващи уеб сайтове за безплатни обяви за имоти е нужна регистрация, която по-късно ти дава правото да редактираш или изтриеш пуснатите от теб обяви и реклами. Трябва да знаем, че ако искаме нашата обява да стои на топ позиции е необходимо да заплатим съответната сума чрез изпращане на кратко текстове съобщение.

Когато пуснем SMS ние ще придобием ВИП статут осигуряващ челни позиции за нашите обяви относно търсене и предлагане на работа, имоти и други.
Ако обаче искаме да спестим парите си методът е просто да публикуваме безплатни обяви в повече от един сайт.

Ние можем да публикуваме рекламни текстове или да търсим продукти и услуги в различните съществуващи категории като например покупко/продажба на имоти, автомобили, замяна на вещи, издирване на домашни любимци, предлагане на работа, търсене на работни места и куп други.

При обявите за имоти ние трябва да знаем, че в голямата си част те биват публикувани от агенции. Когато става въпрос за покупка, продажба или замяна въпросните посреднически фирми изискват комисионна за осъществяване на дадена сделка. Препоръчваме ви когато употребявате сайтове за безплатни обяви и търсите по категория имоти да наблюдавате внимателно, кой е подателят на офертата. Агенциите се разпознават по телефони, име на изпратилият обявите, e-mail адресът и редица други фактори, които ако внимавате ще забележите сами. По този начин вие ще знаете с кого дискутирате дадена оферта за имот дали с агенция или с частно лице.

Това искахме да споделим с вас като целта ни е да