Categories
Без категория

Без багаж

Да пътуваш може и да изглежда евтино, но все повече авиокомпании налагат такски, които неусетно изпразват джобовете на пасажерите. Пасажерите пък на свой ред не стоят безучастно, а напротив, активно противодействат на празните джобове, пълнейки ги в буквалния смисъл на думата.

От известно време на пазара може да се проследи тенденцията на повишенотърсене на якета, специални чанти, дрехи с много джобове и други такива продукти, които на практика превръщат всеки един пасажер, в пътник без багаж. Макар и отстрани този пасажер да е с една-две педи по-набъбнал. Вижте за какво става дума.

Джактого: Яке за багаж

Джактого (Jaktogo) е яке, което може да стане на чанта и чиято цена варира около 150 лева и което след няколко пътувания лесно оправдава цената си.

Продуктът Jaktogo е предназначен да бъде използван като яке, докато преминавате през летището. В последствие, когато се качите или слезете от самолета, можете да го носите като чанта. Целта му е, когато преминавате през обичайната проверка преди качване на борда да не се налага да плащате допълнителни такси за багаж извън позволения размер.

Както всички подобни продукти, които спестяват значителна сума на своите притежатели, и този разполага с достатъчен капацитет, за да побере всичко необходимо.

Якето-чанта ими няколко наистина големи джоба и е направено от полиестер. Водо- и вятъро- устойчиво, това приспособление е много добър избор за пасажери, които пътуват целогодишно в различни климатични пояси.

По отношение на стила, който едно подобно яке ще ви придаде – не очаквайте много. Приспособлението за избягване на допълнителни такси е голямо, обемисто и безформено. В редките случаи, когато има форма, тя е като на дисаги.

И все пак, това си е решение за спестяване на пари, не моден аксесоар. За по претенциозните има няколко решения. На сайта на продукта, той може да бъде поръчан от кожа или от дънков материал. Освен размери, се предлагат и няколко разновидности на артикула – две якета-чанти във вид на рокля и едно във вид на анорак.

Източник: http://biletisamoletni.eu/