Categories
Без категория

Видове аранжировки подходящи за доставка на цветя

Аранжирането е изкуство и умение да се аранжират различни цветя заедно, като крайния резултат винаги да гали сетивата. Аранжирането е наистина много важен аспект що се отнася до сватбени украси, тъй като цветята се използват, за да добавят допълнително усещане за красота и свежест. Различни видове цветя могат да се аранжират в различни ефектни форми. Много мъже залагат именно на ефектна визия на букетите, когато правят поръчки за доставка на цветя за приятелката им. За да ви улесним в избора на форма, в тази статия ще откриете информация за всяка една от тях, а вие изберете тази, която според вас ще се хареса на любимата ви.

Букетите с триъгълна аранжировка са най-често избираните и подарявани както в личен така и в професионален план. Този вид аранжировка прилича на пирамида и много често хотелиерите я предпочитат, за да украсяват с тях шведските маси.

Кръговата подредба на цветята е също така известна и предпочитана форма за аранжировка на букети. Цветята и листа се подреждат в кръг като се създава купол. Спокойно бихте могли да изпратите доставка на букети с цветя аранжирани в тази форма. Тя е изключително подходяща ако искате да краси централно място в дома или офиса на вашата приятелка.

При букетите аранжирани като полумесец особеното е, че цветята се подреждат асиметрично. Също така букет с тази форма трябва да бъде добре балансиран, защото често се случва в двата края на полумесеца цветята да бъдат различни. Фокусната точка, на която попада окото при тази форма обикновено е в центъра на полумесеца и именно там се намира най-голямото или най-красиво цвете.

Разбира се това не са всички форми, според които могат да се аранжират цветята, но това са най-популярните, които се правят непрекъснато. Има още толкова много нестандартни, но красиви форми, според които могат да бъдат аранжирани цветята, че спокойно можете да изпращате цветя на приятелката ви, без да се притеснявате, че букетите ще бъдат еднакви.