Categories
Без категория

Виктор Блом е Исилдур1

Вчера на откриването на Карибското Приключение на Покерстарс 2011г. Виктор Блом официално разкри, че именно той стои зад псевдонима isildur1.

Историята на черната нинджа исилдур е много интересна. Той се появява в света на онлайн покера с гръм и трясък. Започва да играе на най-високите лимити възможни срещу най-силните от бранша. Той постига голям успех като печели няколко милиона за 1 месец, но след това губи повече от колкото е спечелил.

Viktor Blom – е швед само на 20г. а вече има зад себе си интересни постижения. Той създаде много емоции за всички нас, с неговата нехарактерна игра и всеки искаше да играе срещу него, защото подозираше, че може да е риба и да дари парите си. Но до тук с анонимната му самоличност, вече всички знаем кой е Исилдур.

В интервю той казва, че желае да се съсредоточи през 2011г повече върху живата си игра и иска да докаже, че може да играе не само онлайн покер.

С нетърпение очакваме да видим как Виктор Блом ще се представи на турнира на Карибите.

В първия ден от гостуването си на Карибското Приключение, той победи небеизвестния Бертранд Елки Гроспелие н а хедс ъп двубой.

За повече информация четете нашите покер новини

Късмет през новата 2011г.