Categories
Без категория

Възстановяваща и похранваща козметика за лице с екстракт от хайвер

Забързаният начин на живот, които води всеки един от нас е придружен с толкова много стрес, които рефлектира върху нашата кожа по един или друг начин. Други неприятели за кожата на лицето ни са безсънието, мръсотията и никотина, които също оставят своите следи върху нея. Комбинацията от всички тези неблагоприятни въздействия водят до постепенното загубване на еластичност, податливост към раздразнение и неусетна поява на бръчки. Всяка жена изпада в панически ужас при появата на първите бръчки и се започва един интензивен процес, в които се използва всевъзможна козметика за лице. С цел да даде най-доброто на своите клиенти немската фирма с френско качество Jean d’Arcel cosmetique произвежда и предлага колекция козметични продукти с хайвер. Колекцията обхваща кожата като пашкул и я защитава от свободните радикали и неблагоприятни въздействия. Основните съставки, присъстващи във всеки един продукт на тази козметика са екстракт от хайвер и чиста морска вода, които подсилват кожата, намаляват бръчките и защитават лицето от преждевременно стареене.

Екстрактът от хайвера на сьомга е високо съдържание на липопротеини и фосфопротеини, които притежава добре балансирани аминокиселини, необходими за хранене и изграждане на кожни клетки. Те стимулират производството на колаген I, колаген III, фибронектин, а това води до подобряване на кожата и забавя стареенето й. Живата морска вода пък повишава и регулира съдържанието на влага в кожата. Живата морска вода действа на организма ни по-специфичен начин и води до неговото пълноценно укрепване. В ампулите от тази серия, освен тези две съставки съдържат и клетъчният бустер. Той увеличава на вътреклетъчния обем с течност, което го прави ефективен в борбата с бръчки, като повишава синтеза на колаген и потиска възпалителните процеси. Това намалява дълбочината и дължината на бръчките, в което се изразява анти-ейдж ефектът.

Резултатът от употребата на серията професионалната козметика COLLECTION CAVIAR създава усещане за пълен релакс и комфорт, а кожата ви е невероятно нежна и изпълнена с жизненост.