Categories
Без категория

Гривни Шамбала

0e60e33b837fe1e1-5255478

С разширяването на поп културата и особено на хип-хоп модата гривните Шамбала се превърнаха в моден аксесоар през последните няколко месеца. Но каква е историята на тези гривни?
Гривните Шамбала са традиционен молитвен аксесоар за медитация. Днес този прост малък формован аксесоар е в центъра на сцената и набира скорост в магазините за онлайн бижута и дрехи навсякъде.

Шамбала е тибетско будистко митично царство което трябвало да бъде въплъщение на съвършенството, мира и просветлението. Предполага се, че това царство е скрито дълбоко в континенталната част на Азия и е трудно да се намери. В съвремието митът и историята на това място се свързва с медитацията.
Като се има предвид, че голяма част от поп културата пренебрегва употребата на гривната, тя все още придава голяма част от естетиката в модата.

Гривните Шамбала представляват поредица от изящни мъниста преплети в низ. Невероятен е пробивът на гривните и популярността им в хип-хоп средите от страните в Северна и Южна Америка. Кой би предположил, че изсулени дънки, шапка и тениска биха били идеално допълнени от подобен аксесоар?
Разбира се, че в хип-хопа си толкова по-модерен колкото модни аксесоари или странни аксесоари носиш. Големите брандове започнаха още от началото на века да заливат пазара с всякакви щуротии и продукти рекламирайки ги като модерни или последен писък. Но гривните Шамбала не са продукт на големите брандове. Те са част от символите на медитацията, а кой би предположил, че те ще бъдат и добре приети като моден аксесоар. Мънистата на гривните са в различни цветове.

Най-популярни са бялото и черното, но също така много търсени са гривните с розови и сини мъниста. Също така някои мъниста са направени от диаманти, а други просто кристали.

Гривната Шамбала има класически изглед и подхожда на всеки стил на обличане. Това е един от най-разпространените аксесоари в света с милиони продадени копия и вече множество различни дизайни. Бъдете в крак с модните тенденции с гривните Шамбала.