Categories
Без категория

Да изберем добрите кухни с помощта на Борман Комерс

Искаме всичко в дома ни да е майсторски изпипано, искаме да сътворим идеалния дом, но не знаем точно как. От Борман Комерс ви предлагат няколко лесни съвета, които да ви насочат в правилното проектиране и обзавеждане на вашата кухня, а ако идеите ви допаднаха и пресъздадете нашия опит винаги може да се допитате за още, по отношение изграждането на модерни дом.

На първо място е проектирането, с чиято помощ ще имаме идеята, как да изглежда нашата бъдеща кухня. Важни тук са размерите, разположението на уредите, аксесоарите и т.н.

Когато имаме идеята лесно можем да поръчаме желаната кухня, в случаи, че тя не е ясно можем да подходим към готовите варианти предлагани за кухненски обзавеждания и оборудвания.

Винаги и по всяко време може да се допитате до специалистите на Борман Комерс, да разгледате предложенията в онлайн магазина или да отидете на място в магазините.

За по-голямо пространство може да изберете кухня с вградени уреди. Добре е да знаете обаче и не достатъчните на тези кухни, а те се свеждат до по-високите цени, поради самите уреди в тях, не дават възможност за интерпретации, а се монтират по точно определен начин. Освен това вградените кухни по-трудно се почистват.

Детайлите, за които трябва да следим в избора на кухня са:

Размерите й, в това число височината, която не бива да прекалено висока, защото няма да имаме достъп до горните шкафове;

Фурната е най-практична, когато се разполага на нивото на очите, така няма да се налага всеки път да се навеждате;

До самата фурна не се монтират хладилника, съдомиялната или мивката, с цел да бъдат защитени от топлината, която се отделя от печката;

Плота и мивката трябва да съвпадат с нашата височина, за да създават удобство и лекота при използването им;

Гладките кухненски повърхности на шкафовете са по-лесни за почистване, а там, където попадат повече мазнини, определено ще имате нужда от улеснение.

И като заключение само ще добавим, че нашите кухни от фирма Борман Комерс са изцяло създадени за нуждата на клиентите ни, а лекотата и удобството са на първо място.