Categories
Без категория

Евтини самолетни билети до Доха и София

Защо изобщо ви е да пътувате до столицата на Катар? Защото това е мястото, от което можете да стигнете до най-страхотните туристически дестинации в Африка и Близкия Изток. Ако сте с авантюристичен дух тази информация вероятно вече ви е заинтригувала достатъчно, за да започнете да търсите евтини самолетни билети до Доха.

Всъщност това няма да ви отнеме много време. Имате четири възможности:

  • Bulgaria Air с KLM;
  • Turkish Airlines;
  • Lufthansa;
  • Qatar Airways.

Ако изберете да пътувате с някоя от първите три, имайте предвид, че те не предлагат директни полети. Това значи, че можете да купите евтини самолетни билети от тях предимно, ако има промоции, намаления и last minute оферти. Другият вариант е да пътувате с катарските авиолинии. Те предлагат сравнително евтини самолетни билети до Доха. Полетът е с минимален престой в Букурещ и директно кацане на летището на катарската столица.

Ако обаче живеете по-близо до границата с Гърция, отлкото до София, имате още една опция. Да потърсите евтини самолетни билети до Доха от Солун. Може да се изненадате приятно от цената.

След като проверите всички опции, помислете за още нещо – как ще се придвижите от летището до града. Потърсете повече информация по въпроса, защото градският транспорт е доста нередовен и неудобен, а е добре да знаете предварително какви са другите опции и колко ще ви излезе пътуването. Щом разберете и това, вече ще имате реалната цена на вашите евтини самолетни билети до Доха.

Такива екзотични дестинации не са ви по вкуса? Вие имате един много по-простичък проблем – намирате се някъде по света и искате да се приберете в къщи. Това не е особено трудно. Авиокомпаниите, които предлагат самолетни билети цени до София са доста. Да, обаче на вас ви трябват евтини самолетни билети до София? Това също не е проблем. Започнете да търсите поне месец – два преди самото пътуване. Проверете предложенията на всички нискобюджетни авиокомпании. Сега, след като празниците са минали, а още не е време за море, със сигурност ще намерите билети на подходяща цена. Просто прилагайте всички хватки, които използвате, за да си намерите евтини самолетни билети до някоя друга точка на света.