Categories
Без категория

Започнете работа онлайн

rqzn92-3537254При сегашното състояние на икономиката много хора търсят начини да си докарат допълнителни доходи. Ако вие сте едни от тях и имате достъп до компютър с интернет, значи сте в състояние да започнете работа онлайн.

Една от добрите страни на онлайн работата е, че вие сами сте си шефове и от вас зависи по колко време ще работите. В тази статия ще ви покажа пет добри начина да започнете да изкарвате пари от интернет.

1)     Интернет и афилиейт маркетинг

Интернет маркетинга е добър начин да изкарвате пари, но за да се занимавате с него, трябва да се учите бързо и да направите много проучвания на нишата, с която възнамерявате да се захванете.

Един от най-добрите и предпочитани методи, с които да започнете, е афилиейт маркетинга. При този метод вие рекламирате продукти и услуги чрез ваш специален, реферален линк, на сърфиращите в нета хора и когато някой си купи рекламирания от вас продукт, вие получавате комисионна. Една от най-добрите компании в сферата на афилиейт маркетинга е ClickBank. При нея ще намерите хиляди продукти, които да започнете да рекламирате и по този начин, да изкарвате пари.

2)     Писане на статии

Ако обичате да пишете може да го превърнете в своя онлайн работа. Собствениците на сайтове и блогове дават добри пари за качествени статии.

3)     Google Adsense

Ако имате собствен сайт, или възнамерявате да си направите, може да го монетизирате с Google Adsense, тоест да поставите реклами от Google на сайта ви и всеки път, когато някой кликне на някоя от рекламите, вие получавате комисионна. Трябва да внимавате обаче да не се изкушите и да започнете да си кликате рекламите сами, защото вероятността да ви блокират акаунта и да не си получите парите е много голяма.

4)     Сайтове за оферти

Друг начин да работите онлайн е като използвате сайтове за оферти или микро работа. В този тип сайтове пускате обява какво бихте направили за определена сума пари (обикновено сумата е уточнена от самия сайт) и когато някой ви наеме, вие получавате пари за работата, която ще свършите. Най-известният подобен сайт е Fiverr.

5)     eBay

Последния начин за правене на пари от нета, който ще ви покажа, е eBay. Това е един от най-големите интернет магазини. В него може да продавате неща, които не ви трябват, или пък неща, които умеете да изработвате.

Всички от гореизброените методи са добри за правене на пари от интернет. Ако сте търпеливи и имате воля и постоянство, може да се окажете с онлайн работа на пълен работен ден.