Categories
Без категория

Защо да изберете ПВЦ дограмата?

Защо да изберем ПВЦ дограма ?

Почти всеки мечтае за дом, в който да се прибере и да усети уюта и комфорта след изморителен ден на работното място.А именно прохладно през лятото и топло през зимата.

За да направите дома си тих оазис на комфорт, уют и спокойствие – достатъчно е да замените старите прозорци с нови PVC прозорци.Много купувачи на PVC прозорци бъркат концепцията за “прозорци” с термина “пластмасова дограма” и с идеята за “профил”.Защо пластмасови прозорци са най-малко 70% гаранция за комфорт? Много просто, след като сте инсталирали PVC прозорци в дома си, веднага ще усетите разликата:

1. Звукоизолацията на апартамент веднага се издига на съвсем друго ниво, както и звуци, които ще чуете на улицата вече няма да ви притесняват. 2. Наблюдава се по-малко прах в апартамента и улеснява дишането,но това е един допълнителен скрит комфорт

3. След инсталирането на PVC прозорци значително подобрявате естетичния вид на вашия дом. В края на краищата, PVC прозорците изглеждат красиви и елегантни.Дори върху дограмата е възможно да се окачат щори, които значително ще декорирате дома Ви. Те могат да бъдат вертикални или хоризонтални.

С монтирането на PVC дограма не само ще получите максимален комфорт и удобство, но също така увеличавате идеите за пространствен дизайн.

Нестандартни ПВЦ дограми

Нестандартни пластмасови прозорци – добър отговор за дизайнерски идеи и прилагане на най-добрия интериорен дизайн. Може да развихрите своето въображение за нестандартни идеи с различни форми и цветове на прозорци и фасади. Те могат да представляват овална, кръгова, триъгълна, шестоъгълна и засводена форма. Днес производството на PVC прозорци работи в интерес на потребителите. В допълнение към всички тези нестандартни форми на пластмасови прозорци, винаги можете да поръчате от това, от което имате нужда или по зададен конкретен проект.

Цветни ПВЦ дограми

Много хора са склонни да мислят, че пластмасовите прозорци са монотонни и досадни! Това е така, защото тя е обикновена бяла пластмасова дограма, но с помощта на PVC фолиото може да разнообразите дома си с различни цветове и модели. Фолиото може да бъде поставено върху прозорците в цвета на всяко модерно дърво и много други разнообразни цветове и различни нюанси.Дограмата може да бъде едностранно и двустранно фолирана. Например, вие искате в детската стая прозореца да има лъскав цвят (зелен) отвътре, а отвън с цвят на дърво, което е идеално за предната част на къщата.

Двоен стъклопакет с ПВЦ дограма

Двойния стъклопакет е херметически свързан помежду си и е с опазване на въздушната междина между стъклата.Можете да изберете двоен стъклопакет със закалено стъкло, стъкло триплекс, К стъкло ,както и високо ефективното стъкло наречено “четири сезона”.

Разбира се, ПВЦ прозореца е на мода, красив, различен по форма и цвят. Но днес ние бихме искали да привлечем вниманието ви, защо 90% от хората днес избират PVC прозорци, а именно, защото пластмасовия прозорец е преди всичко безопасен, топлоустойчив, удобен и дълготраен!