Categories
Без категория

Какво да търсите при покупка на детски колички?

Запитвали ли сте се какво точно трябва да знаете и да гледате, когато ви се наложи да се сблъскате с важният избор на детска количка за вашето бебе?

Закупуването на детска количка може наистина да ви обърка преди сами да си дадете сметка какво точно вие искате. Разбира се, сигурността е първият и най-важен фактор, който ще гледате. Но също така, освен сигурност вие може би ще искате баланс и лекота на детската количка.

Имаме една добра и една лоша новина при избора на детски колички. Добрата новина е, че всяка една бебешка количка е конструирана много по-стабилна и е с много повече функционалности, отколкото по-принцип е нейното предназначение. Лошата новина е, че съществуват толкова много модели, че родителите се объркват при избора си.

Ако се затруднявате с избора на количка, можете да помолите ваши приятели, които вече имат деца да ви дадат съвет. Съвсем разбираемо е, че вашите критерии при избор на бебешка количка ще са по-различни от тези на вашите близки, но все пак е добра да научите ценни съвети от тях. Докато си говорите с тях, попитайте ги защо са избрали точно тази количка, която имат, а не някоя друга.

Ако вече сте си харесали определен модел количка – не бързайте. Отново се обърнете към ваш близък човек – роднина или приятел. Покажете му каква количка сте си харесали и отново поискайте различни мнения. Всяко едно мнение и съвет са добре дошли за вас.

Ако сте затруднени финансово, можете да разпитате отново ваши близки или да пуснете обяви в Интернет, че търсите да закупите детска количка втора ръка. Знаем, че искате вашето бебе да има най-доброто, но когато става въпрос за голяма сума пари, които вие нямате, бебешките колички втора ръка са все пак някакво решение.

Друг важен съвет при избора на детска количка е това тя да бъде мобилна и да може лесно да се сгъва и да бъде компактна. Много често може да ви се наложи да прибирате и изкарвате количката в личния ви автомобил.

Надяваме се чрез тези съвети да помогнем при избора ви на количка за вашето малко бебе.

Още полезни източници на информация:

Блог за детски колички

Всичко което трябва да знаем за детските колички