Categories
Без категория

Как да изберете ASP хостинг план, базиран на Windows?

В този материал ще обърнем внимание на хостинг планове, които използват сървъри Windows 2003/2008. Хостинг доставчиците са популярни и надеждни. Те поддържат ASP (Active Server Pages), както и NET уеб хостинг заедно с MS Access бази данни.

Цените на тези хостинг планове не надвишават 10 долара на месец, а някои са двойно по-евтини. Разгледайте нашите предложения за хостинг планове и изберете най-изгодната оферта за вашия бизнес.

  1. IX WebHosting предлага неограничен хостинг план, който е базиран на Windows. Няма да имате ограничения в преноса на данни и съхранението на файлове. Можете да регистрирате неограничен брой домейн имена, да създавате колкото искате поддомейни, както и FTP акаунти.
    С този хостинг план вие ще получите безплатно две домейн имена заедно с 3 Dedicated IP адреса. Базата ви данни ще е много богата, благодарение на това, че се поддържа от Windows. Вие ще можете да се радвате и на много други функции, които са задължителни за всеки сайт. Освен всичко това ще можете да използвате кредит на стойност 50 долара за Google AdWords, както и 25 долата за платформата за PPC реклама на Yahoo!. Този хостинг план ще ви струва 9,95 долара на месец.
  2. My Hosting осигурява евтин хостинг план, който е базиран на Windows. Вие ще можете да се радвате на неограничено пространство и неограничен трансфер на файлове. Можете да регистрирате и да хоствате неограничен брой домейн имена. Ще получите и 20 Basic Exchange имейл акаунти. Ниско тарифният хостинг план може да оперира както чрез сървър Microsoft Windows 2008, така и Linux CentOS. Освен това ще получите и много допълнителни функции, които са много важни за вашия сайт. Вие ще имате предварително инсталирани WordPress, Joomla, Gallery2, MediaWiki, PHPBB, Drupal, Zen Cart, CubeCart и т.н. Сайтът ви ще бъде предпазен от Google Spam Filtering и Anti-Virus. Можете да разчитате и на 24/7 поддръжка по телефона. Цената на този хостинг план е 9,34 долара на месец.
  3. HostGator предлага ниско тарифни ASP и ASP.NET хостинг планове. Вие ще се радвате на неограничено дисково пространство, както и пренос на данни. Тази хостинг компания предлага план, който е базиран на Windows 2008 сървър и се захранва от IIS7, Microsoft SQL Server 2008 R2. Имате и много допълнителни функции, които са включени в плана. Вие ще имате възможност да използвате последните версии на Plesk Control Panel. Освен това ще можете да изградите незабавно колички за пазаруване, блогове, портали и форуми. В случай, че решите да изграждате нов сайт, вие ще можете да използвате Site Builder с 4500 безплатни шаблони. Можете да складирате базите си данни с MySQL, Microsoft SQL и MS Access. На всичкото отгоре вие ще получите и 100 долара кредит за PPC услугите на Google. Имате 45-дневна гаранция за връщане на парите. Месечната ви сметка ще бъде едва 7,95 долара.
  4. GoDaddy предлага хостинг план, който поддържа ASP. Този хостинг план ще ви даде 10 000MB свободно пространство, както и 300 GB месечен трансфер на данни. Вие ще получите Virus и Spam защита. Go Daddy предлага MS Access, MS SQL и MySQL база данни. Много голямо предимство на този хостинг план е, че имате Backup/Restore поддръжка. Освен това няма да се тормозите с допълнителната инсталация на MS IE Web Controls, WSE 2.0, ASPUpload, ASPJPEG, GUIDMaker, ASPCrypt. Ще имате и достъп и възможност да поддържате WordPress Blog, ZenCart Shopping Cart, Joomla!, Photo Gallery, Guestbook. Бонусите на този хостинг план са наистина много примамливи, защото ще получите кредит на стойност 75 долара за AdWords, както и 50 долара за РРС рекламите в социалната мрежа Facebook. Цената на този хостинг план е едва 4,99 долара на месец.