Categories
Без категория

Как да избереш подарък за мъж?

Избирането на подарък за мъж – съпруг, баща, брат, колега или приятел – винаги е било трудна задача. Клишетата като парфюм, вратовтъзка или писалка отдавна отпаднаха от списъците с желани подаръци на повечето мъже.  Но не се отчайвайте, с малко усилия е възможно да изберете перфектния подарък за всеки мъж, следвайки следващите прости правила.

Никога не купувайте обувки, дрехи и аксесоари, освен в случаите, когато знаете със сигурност, че мъжът си ги е харесал или избрал. Колкото и небрежни да изглеждат понякога, мъжете са изключително суетни и в много случаи дори по-капризни от дамите при избора на попълнения за гардероба си. Другият основен проблем при подаряването на дрехи и обувки е, че размерите се преценяват трудно и има голяма вероятност да се наложи да замените или върнете подаръка за друг, което никога не е приятно.

Замислете се какво обича да прави мъжът, за когото избирате подарък, в свободното си време. Какви са хобитата и интересите му, къде обича да излиза и с кого. Това може да бъде ключът към избора на перфектния подарък. Ако например свири на китара, потърсете статуетка на китарист или миниатюра на китара. Ако пък е фен на бързите скорости на две колела, помислете за макет на любимия му мотоциклет. За любител на риболова можете да купите за подарък нещо нестандартно като поставка за бутилка с формата на рибар с въдица и риба, или по-класически вариант – статуетка на риба. Всеки адвокат би се зарадвал на статуетка на Темида, която с гордост да постави в офиса или дома си. Каквито и да са интересите, със сигурност подарък, свързан с тях, е една много добра идея. За такива подаръци, разгледайте електронните магазини за подаръци, където разнообразието от подходящи продукти с огромно, а цените достъпни. Ако решите да купувате от такъв магазин, задължително обърнете внимание какви са условията, сроковете и цените за доставка, за да не се окажете без подарък в деня на събитието.