Categories
Без категория

Как да печелим пари от интернет с PTC сайтове!

Как да печелим пари от интернет с PTC сайтове!

Има стотици PTC сайтове в интернет, които твърдят че ще ви плащат само за да посещавате сайтовете на техните рекламодатели. Опитал съм много от тези сайтове и мога със съжаление да кажа, че повечето от тях са чисто и просто измама. Бях измамен от доста от тези сайтове но накрая попаднах на сайт, който беше различен от другите PTC сайтове и от него печеля вече от 1 година.

Този сайт е Neobux

Neobux наистина е единствен по рода си PTC сайт, в който всеки може да се регистрира свободно, плаща след като достигнете минималната сума от 2 долара, и то моментално! Има много неща, които го различават от останалите PTC сайтове, и тези разлики допринасят за славата му на надежден и стабилен сайт. Neobux е харесван от всички фенове на PTC сайтовете, от експерти до начинаещи, защото всеки може да спечели хиляди долари от него с правилната стратегия.

Как може да спечелите пари с Neobux?

Като всички останали PTC сайтове, Neobux ви плаща за да разглеждате сайтовете на техните рекламодатели. За всеки клик печелите по $0.01. На ден може да очаквате от 4 до 20+  рекламни линка в зависимост от региона в който се намирате и статуса на профила ви. Но вашите собствени кликове са само началото на това което може да спечелите с Neobux! С реферали може да увеличите значително печалбата си! Най- хубавата част е, че може да наемате реферали, които да печелят пари за вас!

Как може да се сдобиете с реферали?

Има два вида реферали в Neobux:

Директни реферали – Това са хора,  които използват вашия собствен линк за да се регистрират в сайта. Може да накарате ваши приятели или хора от семейството ви да се присъединят, начините да рекламирате сайта са много. Всеки път, когато някой от тях кликне върху рекламен линк вие печелите пари!

Наети реферали – За да наемете реферал трябва да платите $0.20 за да имате този реферал за един месец. Това означава че за този месец ще печелите от всеки клик върху рекламен линк, който този реферал направи! Например наемате някой който клика по 10 рекламни линка на ден, за един месец, той ще ви донесе печалба от 30 – 0.20 = 2.80! Сумата от реферали, която може да имате зависи от вас, например наемате 100 реферала за един месец, плащате $20 и накрая на месеца печалбата ви е $280!  Някои членове притежават по няколко ХИЛЯДИ  наети реферали!

Плащане

Всичко дотук звучи много добре, но всъщност нямаше да има значение, ако Neobux беше измамен сайт, който не плаща. Neobux има най – добрата репутация сред всички останали PTC сайтове, защото плаща моментално и парите ви ще бъдат в сметката ви в PayPal броени секунди след като сте изискали плащането си.! Neobux имат също така и много ниска граница на плащане – $2.00. След като получите това първо плащане минималната ви граница се увеличава с $1.00 за всяко следващо плащане, докато достигнете $10. Но това не е никакъв проблем, тъй като тази сума може лесно да се спечели след като се научите да използвате Neobux по най – добрия начин!

Neobux има също и чудесен форум, от където може да научите много от другите членове на сайта. Ако решите да се присъедините не забравяйте да прочетете и техните условия за ползване (Terms of Service).

Успех!!

ENTER NEOBUX