Categories
Без категория

Как и къде да залагаме успешно ?

В последно време във всеки един спортен сайт виждаме реклами на най-различни букмейкъри и в ни възниква въпроса: Еми сега в кой от всички тези сайтове за онлайн залагания да си отворя сметка и да залагам. Един доста труден въпрос за всеки един начинаещ решил да се пробва да спечели пари по този начин. Ето няколко съвета как да изберете най-доброто място за вас и как да увеличите приходите си:

1. Направете проучване преди да се регистрирате в избран букмейкър и вижте какви промоции предлага в този момент и какви са коефицентите в сравнение с другите сайтове за онлайн залагания. Също много важно нещо на което трябва да обърнете внимание е това колко пари сте готови да вложите. Всеки букмейкър предлага различни минимални суми, които трябва да депозирате и след това ще можете вече лесно да видите кой от всички букмейкърски сайт е най-подходящ за вас.

2. Да приемем, че вече сте направили горепосочените проучвания и сте си избрали сайт, в който да инвенстирате вашите средства. Но как да залагаме успешно? Едно от най-подходящите средства, които ще ви помогнат да умножите вашите пари са сайтовете за футболни прогнози. В тях вие ще намерите подробна статистика за състоянието на двата отбора, дали има контузени или наказани играчи и съвет как точно да заложите на двубоя. Но и тук трябва да сте изключително внимателни, както при избора на подходящ букмейкър, в който да депозирате вашите средства. Разгледайте добре сайта и вижте дали наистина предоставят професионални футболни прогнози, защото в противен случай може да изгубите вашите пари много бързо. Трябва да се уверите, че прогнозите са направени от хора, които наистина разбират от това, което правят и имат голям процент на успеваемост.

3. Най-важното нещо е да имате мярка и да знаете колко може да си позволите да загубите, без това да има сериозни последствия върху вашия бюджет.