Categories
Без категория

Кога слушаме радио онлайн

Има много причини поради които хората слушат радио. Една от основните е желанието им да слушат музика, а между нея да се информират за важните новини случващи се в страната и по света (повечето радиостанции имат новини). Но защо точно радиото е избора на хората? Отговора е елементарен – докато слушаш радио можеш да правиш всичко друго.

Вземете на пример телевизията. Основната функция на телевизията е да показва. Това ще рече, че за да гледаш телевизия, не трябва да се концентрираш в нищо друго, а при радиото не е така. Спокойно можете да четете книга дори, докато за фон на нормалния шум от трафика с който вече сме свикнали, се заглушава от лека музика идваща от вашият радио приемник.

За вестниците също трябва да отделяме вниманието си, за да можем да прочетем нещо интересно.

Представете си, колко скучно би било да пътувате без музика. Е вярно, за тази цел можете да си запишете диск или да ползвате някаква преносима памет с вече подбрани песни, но не ви ли омръзва да слушате постоянно едно и също нещо? Не чувствате ли, че знаете точно след определена песен коя следва? Ако сте достигнали до това ниво трябва или да си запишете нов диск, респективно да смените песните на преносимата памет или да си пуснете радио.

В момента, радиостанциите като радио Фреш, радио Вероника, Веселина, Сити и много други бележат бавен но постоянен растеж на слушателите. Една от основните причини това да се случва е все по-голямото използване на онлайн радиото. Все повече хора си пускат радио по интернет докато са на своето работно място. Така не се налага да си купуват или да носят от жилищата си радио приемници, а могат да се насладят на разнообразна радио програма.

Ако и вие сте фен на радиото и обичате разнообразието, но нямате възможност да носите приемник с вас – опитайте с онлайн радиото, един перфектен заместител на конвенционалното радио.