Categories
Без категория

Козметика за лице – за нежна и хидратирана кожа

С напредване на годините всяка жена прибавя към серията козметични продукти, които използва всекидневно и най-различни кремове. Използването им се налага от факта, че след определена възраст, клетките не могат да отделят достатъчно количество колаген, които е необходим, за да бъде кожата на лицето и тялото еластична. Другият проблем е хидратацията на тези клетки, защото колкото по-малко е количеството на вода в клетките, толкова повече кожата се изсушава, губи свежестта си и е предразположена към появата на бръчки.

За тази цел много козметични компании се опитват да сътворят разкрасителни продукти, които да покрият всички критерии на потребителите. Jean d’Arcel cosmetique е фирма, която не се опитва, а от дълги години е открила тайната формула на успеха. Тя произвежда и предлага висококачествена козметика за лице и тяло, която е разграничена в няколко специални серии. Серия Incarnatins има луксозен и траен аромат на букет от пролетни цветя и плодове. Продуктите осигуряват истинска грижа за кожата като я омекотяват и увеличават еластичността й. MIRATENSE e линия продукти, които повишават способността на кожата да се възстановява, увеличаване на гъвкавостта, подобряване и овлажняване, както и увеличаване на качеството на кожата. Резултатът е цялостно, интензивно хидратирана, омекотена и защитена кожа. Collection Caviar интензивно доставя минерали и хидратация, които придават еластичност и сияние на кожата. Ефирният нежен аромат оставя чувството на истинския лукс да докосне по-неповторим начин сетивата, а резултатът е само един – усещане за пълен релакс и комфорт, с невероятно нежна и силна кожа. Професионалната козметика Thalasso Visage предлага нова грижа и хидратация за кожата с продукти в основата, на които са активни съставки добити от морето. Екстрактът от морска коприна, три вида водорасли и планктон, хидратират и предпазват сухата кожа. Тези дарове са истински източник на сила и енергия за Вашата кожа.

Почувствайте се добре в кожата си с професионална козметика за лице и тяло с отлично качество и доказано висок стандарт.