Categories
Без категория

Курсове по немски

Предлагаме на вашето внимание курсове по немски език.Старт веднага за желаещи да изучават немски език индивидуало.

Искате да разбирате ваш приятел ,роднина или колега,който говори на немски език.Нужни са ви познания по немски и сертификат за завършен курс във връзка с нова работа в Германия. Искате да разговаряте на немски език,за да посетите Германия или Автстрия.

Споделете с нас вашето лично предпочитание.Ние ще ви изслушаме, посъветваме и насочим ,за да решим заедно ,коя е най-подходящата форма за усвояване на немския език от вас в Образователен център Таис.Характерно за нашата школа е ,че се намира в най-централната част на Варна.Много наши курсисти по немски език са в ученическа възраст и местоположението ни им е много удобно за всякакви транспортни връзки.

Друга характерна особеност е ,че уроците по немски език са организирани,освен в индивидуално обучение и в малки групи ,максимум 5 души..Работата по-немски език в по-малки групи има своите изключителни предимства.

Вие ще се престрашите да говорите пред други хора немски език,ще се учите от техните грешки,а те от вашите ,ще упражнявате диалози ,ще намерите нови приятели ,с които ви свързва общ интерес-немския език и за всичко това ще платите една изключително приемлива цена – 2.50лв. за един учебен час/при минимум трима курсиста/.Тъй като желаещите да изучават немски език,които идват при нас, имат различни потребности ,така както всеки човек е различен от другия ,ние проявяваме разбиране и готовност да адаптираме учебния материал за всекиго.

За тези ,които са ни потърсили с цел да се подготвят за интервю за работа в Германия или Австрия, ние сме подготвили специално материал ,който ще ви подготви да разбирате и отговаряте на въпроси ,да се представите и разкажете за себе си ,къде и кога сте роден/а ,на колко години сте,къде живеете,семейно положение,къде и кога сте работили и т.н.

Ще използваме опита,който имаме за да ви дадем още ценни съвети за вашето представяне на интервю за работа, ще споделим с вас и информация с която разполагаме за начините и фирмите ,предлагащи работа в Германия.