Categories
Без категория

Къртене на бетон в София | Кърти Чисти Извозва

Кърти ООД е фирма с традиции, развиваща се професионално в областта на услугите “кърти чисти извозва”. Предлагаме пълен цикъл от къртачни услуги (кърти, чисти, извозва) на територията на София и най-големите градове в държавата. Сдружението ни разполага с богат набор от къртачна техника, чрез която успешно се справяме с всички предизвикателства за изкъртване.

Работим с голям комплект инструменти за къртене и всички необходими камиони за извозване на отпадъци след почистване. Кърти.com разрушава с последен модел машини и марково оборудване. Правим всичко по силите си да поддържаме оборудването за къртене и извозване на отпадъци в тенденция с общоприетите стандарти и изисквания на ЕС. Зачитаме и правилата за обезопасяване на къртачите.

Къртачите, които работят за Kyrti.com са доказани специалисти и са с дългогодишен опит в услугите по къртене. Целият екип къртачи са социално и здравно осигурени и фирмата поема всички застраховки. Къртачите ни са квалифицирани за къртене в трудни ситуации, на труднодостъпни места и в задачи при екстремни условия.

Поради това можем да отговорим на всяко предизвикателство имащо общо с дейностите: къртене на труднодостъпни места, събаряне на сгради, демонтаж на всички видове конструкции и всичко друго свързано с услугите по къртене. Ние сме първата и най-развитата фирма за къртачни услуги в София. Може да ни се доверите!