Categories
Без категория

Лесен избор на силиконов часовник

Мнението ми е, че силиконовият часовник е най-хубавият аксесоар за всеки, който иска да е в крак с модата. Многото стилове от мъжки часовници поставят хората на кръстопът кой модел да носят в по даден повод. Неприятно ми е когато видя неофициален часовник на бизнес среща или официален часовник носен в неофициална обстановка.

За да изберете правилния мъжки часовник преценете събитията на които ще присъствате. Мнението ми е че има мъжки часовници за всякакви събития, има нужда добре да прецените на какви мероприятия присъствате вие или личността на който поръчате часовника. Когато искате да подарите LED часовник, знайте, че тези модели са по-подходящи за фитнес зали, а ако вие не ходите на такива места, то тези модели не ви отиват. Въпреки това спортните часовници прилягат в голям брой обстоятелства. Умесно е да да сте собственик поне един такъв тип часовник за всеки случай. Със сигурност тези обикновени часовници не самодни те просто показват час. Но ако искате да купите скъп часовник като Sinobi Sport мненето ми е съвсем друго.

Да обобщим ако вашият часовник измерва дистанции, има гумена каишка, измерва температура неумесно да го носите на официални случаи.

Още помощ при избор на нов часовник

Каишка
В днешни дни се продават часовници с разнообразни каишки. По магазините може да откриете дамски часовници с текстилени, от естествени материали, изработени от сплав, дървени, изработени от пластмаса, силиконови и други каишки. Бъдете внимателни при избора на каишка за часовника. Сребърната каишка пасва с бизнес костюм. Докато пластмасовата каишка повече се носи със спортно облекло.

Форма на часовника
Друго препятствие, когато става въпрос за дамски часовници е корпуса. Основен елемент обиколата на лицето на часовника. Традиционно часовниците за силния пол разполагат с по-стабилен корпус, към 35-40мм обиколка. Часовниците за дами са с неголям размер на рамката. Вече дамските часовници стават все по-масивни. Производителите на часовници все по-често сътворяват часовници с по-големи корпуси в сравнение снормалните.

Водопропускливост на часовниците
Чудесно е да можем да се къпем в морето с нов дамски часовник. Кой носи часовник по време на къпане? Някой луд?! Харесвам водните часовници не защото се къпя с тях, а защото постоянните намокряния от миене на ръце, наливане, пот. Някои модели издържат само на изпотяване, роса, леко наморяне други се използват за гмуркане. Научете за водоустойчивостта на марковият часовник от информационната книжка.

Цвят на каишката и корпуса
Има модна тенденция циферблата и каишката да са в нееднакъв=несходен цвят. Наблюдава се и при марковите часовници и при евтините часовници. Затова ако искате да поръчате класически часовник гласувайте доверие на еднакви в цветово отношение елементи. А ако смятате да поръчате спортен часовник спрете с на шареното.