Categories
Без категория

Листопад: Най-гледан от всички турски сериали

Листопад е заглавието на сериала, който завладя милиони телевизионни зрители пред телевизионния екран. Дали е най-хитовият турски сериал – горе-долу да. Само проучвания направени за гледаемостта на турските сериали нарежда Листопад на първо място.

Съчинен е по мотиви от романът на Рашад Нори – “Чучулигата”, описва прочувствената участ на стегнато семейство възпитано да обича и уважава близките си.

Сериала Листопад описва семейство Текин – изобилно и сплотено . Току що явили се в Турция изглеждат толкова радостни и . Ако да знаеха какво ще им се случи.

Али Раза и Хайрие са родители пет деца. Най-голямата от тях е Фикрет. След нея е Шефкет, а след него са 2 сестри – Неджля и Лейля и най-малката героиня на име Айше. Обичай на семейство Теник е всяка една вечер семейството да се събира на софрата и да вечерят. Тук сме в състояние да отбележим символиката на самата трапеза. Тя символизира единството на фамилията и убединеността им по между им.

Шефкет е финансист. Работи старателно и коректно. Съседката Седеф е тайно влюбена в него, но за голямо съжаление в началто той не споделя чувствата и. За най-голямо нещастие в живота на семейство Теник се появява Ферхунде. Тя оплита много похватно в мрежите си Шефкет и те се бракосъчетават. От тук нататък животът на цялото семейство се налива с премеждия.

Фикрет е следващата актриса от сариалът. Тя е сериозна и зряла жена, но все още няма мъж. След значително много проблеми, които и ”подарява” съдбата тя решава да се омъжи тайно и да се отърве от кошмарът, който господства в дома на семейство Текин.

Другите актриси в Листопад са Неджля и Лейля. От най-добри приятелки те се във врагове заради това, че и 2-те се влюбват в един и същ човек – Улс. Първа в лъжата му попада Лейля, дори е притисната да се омъжи на сила за него. След това и Неджля. Положението става нетърпимо… Всичко е с глава надолу.

През колко проблеми ще мине фамилия Тенин предстои да узнаем в последния сезон на турския сериал Листопад.