Categories
Без категория

Лятно Коктейл Парти

Коктейл партитата са класически метод да се отпразнува празник, годишнина, лятната почивка или всякакъв друг повод. Партитата с коктейли винаги са забавни и са чудесен начин за познатите ви да придобият нови социални контакти и да се позабавляват следобяда или привечер, като имат възможността да се изфукат с най-новите си аксесоари – обувки, бижута, дрехи или просто с новата прическа.

През петдесетте и шестдесетте години на миналия век в САЩ е било много модерно да се правят тематични коктейл забави изобилно декорирани в съответната тематика, като гостите също се обличали подобаващо за партито. Напоследък се възражда идеята за подобни купони с подходящите мезета и коктейли.

В зависимост от темата която сте избрали за купона ще може да украсите терена във тема. Коктейлите и другите питиета, както и мезетата е добре да бъдат подходящи за вечерта за по-голяма забава. Можете дори да изискате от вашите гости да дойдат на партито облечени с подходящи дрехи, в зависимост от тематиката на вечерта. Осигурете за партито на една-две основни напитки, но имайте на разположение и други питиета за разнообразие.

Когато посещавате такова парти се пригответе в зависимост от повода за организирането му. Ако е парти за рожден ден потърсете подходящ и интересен подарък за рожденика. Не забравяйте и пожеланието, изберете някое учтиво от многото пожелания за рожден ден. А ако купона е поради лятната почивка на домакина, насладете се заедно на неговата почивка.

Коктейл Партито може да бъде и кратък купон, за няколко часа да се видите с познати на по чашка готин коктейл. Ако партито е през лятото и температурите са високи, разхладете се с изстудени коктейли. Маргарита е най-популярният коктейл за лятно парти. Друг коктейл подходящ за задушните летни вечери е Мохито – една сладостна комбинация от мента, ром, сода и захарен сироп. Така с коктейл в ръка горещата вечер ще отмине неусетно в забавно говорене с приятелите дошли на вашият купон.

Какъвто и повод да празнувате, организирането на коктейл парти е възможно за всеки, само трябва малко желание и фантазия. Няколко коктейла и подходящи мезета е всичко, от което се нуждаете, за да отпразнувате подобаващо поводът си.