Categories
Без категория

Месечен хороскоп за зодия лъв – юли

Най-голяма активност през юли лъв ще прояви в областта на общуването и активното взаимодействие с хората. Този период е идеален, както за работа в екип, така и за почивка в голяма компания на ваши приятели. През този месец се засилва любознателността ви и ще искате да знаете повече за всичко. Според сайта www.horoskopa.org преследването на знанията ви ще бъде много повърхностно. Разположението на планетите показва, че лесно ще осъществявате контакт и без проблем ще общувате. Изборът на тема за разговор през юли няма да представлява сериозен проблем за вас, дори, когато се отнася до непознати хора.

Според хороскопа за месец юли лъвовете ще бъдат наситени с различни събития, както добри, така и с лоши последствия. Бъдете доволни от това, което предлагат обстоятелствата. Трупайте сили и средства. Древните астролози са вярвали, че месецът, предхождащ датата на раждане, е време на натрупване на сили, а така също и за въвеждане на ред в работата и плановете. Нищо ново през това време не си струва да започвате. www.horoskopa.org ви съветва да оправите старите си дела, като освобождавате пространство за бъдещи победи. Възможни са периоди на апатия и меланхолично настроение. Най-добрият начин за преодоляване на това състояние е почивката. Юлският хороскоп за зодия лъв предсказва, че не трябва да влагате пари за ненужни покупки.

През втората декада на юли лъвовете трябва да се въздържат от рисковани и необмислени действия. С далечните пътувания и командировки е най-добре да изчакате. Възможни са недоразумения с оформянето на документите. Сред родните стени близки хора ще ви окажат подкрепа с практични съвети и участие.

През юли организма на лъвовете ще бъде много възприемчив към това, което ще му давате. По всяка вероятност ще започнете да го тровите: алкохол, цигари, вредни храни. При това в ударни количества. Затова периодично трябва да правите разтоварващи дни, в противен случай няма да можете да се справите с последствията. През юли 2012 в годината на дракона, лъвовете трябва да увеличат приема на йод, ще бъде полезна и морската вода. Между другото, най-добре е да употребявате морска сол. От сладките неща предпочитайте меда. Но може да влязат в употреба и други продукти от пчеларството. От хигиеничните процедури изберете контрастния душ.