Categories
Без категория

Най-търсените ултрапортативни лаптопи на Lenovo

Има няколко компании на пазара, които произвеждат широка гама от лаптопи, но никоя от тях не може да се сравни с Lenovo. Днес Lenovo произвежда някои от най-висококачествените лаптопи в света и нейните продукти са признати в целия свят заради издръжливостта и перфектното изпълнение.

Сред голямото разнообразие от лаптопи Lenovo се намират модели, които са подходящи за всякакъв бюджет и отговарят на нуждите на различни класове потребители.

Освен това компанията Lenovo е позната като производител на лаптопи с висока степен на защита, осигуряваща предпазване и на най-чувствителните данни от неволни повреди. Ако сте професионалист във Вашата област и търсите лаптопи с висока сигурност, първокласно изпълнение и здравина, то моделите лаптопи на Lenovo вероятно са идеалният избор за Вас.

Специално внимание в диапазона под 13.9 инча по диагонал размер на екрана заслужават два модела лаптопи на Lenovo, получили много положителни отзиви от потребителите до първата половина на 2012 г. Тези модели лаптопи са с малки размери и са чудесен избор, ако се нуждаете от свръхпортативен компютър. Въпреки малките си размери тези лаптопи са окомплектовани с най-новия хардуер и последните достижения в областта на защита на данните.

Един от най-купуваните лаптопи на Lenovo в този диапазон е Lenovo Thinkpad X220. С 12.5-инчов матов дисплей с подсветка и тегло от 1.45 кг., този ултрамобилен лаптоп разполага с мощен Intel Core i5-2410M 2.30GHz процесор второ поколение и 4GB DDR3 RAM памет. В допълнение Lenovo Thinkpad X220 разполага с значителен за малките си размери капацитет на твърдия диск от 320 GB на твърдия диск и графична карта Intel HD Graphics 3000.

Лидер сред бюджетните лаптопи от серията Thinkpad на Lenovo e моделът Lenovo Thinkpad X120E. Със екран от само 11.6 инча това е един ултрапортативен компютър, предназначен за потребители, които се нуждаят от бързо изпълнение, дълъг живот на батерията и многобройни възможности за връзка на много прилична цена. Thinkpad X120E е и първият комерсиален лаптоп, съвместяващ процесор AMD Fusion заедно с DDR3 памет, HDMI-интерфейс, високочувствителна камера и пълноразмерна ергономична клавиатура със защита против разливане. Новата технология AMD Vision Pro осигурява изключително качество на картината, висока продуктивност и подобрено изпълнение на различни програмни приложения.