Categories
Без категория

Най-честите грешки при продажба на апартамент в София

Продажбата на апартамент в София е нещо, което изисква доста от вашето време, внимание и познания. Както при всяка сделка с апартаменти в София и тук съществува опасност да се провалите, ако не знаете как точно да процедирате.

В настоящата публикация ще се опитам да ви разясня най-често срещаните грешки при продажба на апартаменти в София, като се надявам тя да ви е полезна и да ви помогне да постигнете своите цели при подобен род сделки с апартаменти.

  • Не пускайте обявата за продажба на апартамент в София, преди той да е напълно завършен. Ако не е завършен или се ремонтира в момента, то това ще даде възможност на потенциалния купувач на апартамента да се опита да се пазари за цената.
  • Не правете грешката да изтъквате предимството на вашия апартамент пред този в съседство. Докато говорите за това може купувача да си помисли, че същата съдба очаква и този апартамент. За сметка на това се фокусирайте над това колко са коректни съседите ви и отличната среда за обитаване.
  • Преценете точната цена с оглед на пазара, а не просто да искате да получите максимално висока такава. Все пак, ако един човек е решил да потърси друг, който се предлага продажба на апартамент в София, то в 99,9% от случаите той ще е проучил цената и на сходни по параметри апартаменти.
  • Не се доверявайте на неопитни посредници или брокери без нужните квалификация и документи, защото това може да ви коства адски много нерви, а и разходи.
  • Мислете за продажбата на своя апартамент в София, като за предлагане на продукт, а не като продажба на нещо емоционално значимо за вас.
  • Колкото по-добра визия притежава един апартамент в София, толкова по-добра цена можете да получите за него.
  • Огледите могат да бъдат ключов компонент за осъществяване на продажба на апартамент в София, не ги подценявайте.

Ако искате да разчитате на експерти при покупка или продажба на апартамент в София, то доверете се на европейското качество и отговорност, предлагани от фирма SofiaTrend. Независимо дали става въпрос за покупка, продажба или наем на апартамент в София, професионалните консултанти на SofiaTrend ще гарантират вашето задоволство и успех.

Можете да ги откриете на адрес – бул. Гоце Делчев 48, София, както и на телефон – 02 8081823.