Categories
Без категория

Направи си сам – за дома

Направи си сам съветите може да се отнасят до поставяне на подова настилка, смяна на тапети, дори монтиране на окачен таван. Всичко е въпрос на сръчността ви, но в много от случайте и от уредите и инструментите, с които разполагате. По-голяма част интериорни дизайнери съветват за следните направи си сам идеи, универсални и оказват огромен ефект върху всеки видял къщата ви:

боядисване в неутрални цветове;

– смяна на мебелите в кухнята и банята;

– отглеждането на зелени растения;

– закупуване на маса на терасата или в беседката в двора.

Направи си сам понякога се отнася основни ремонти и грижи за наличното имущество. Това са едни от нещата, които всички сме привикнали да вършим в стил направи си сам в къщи. Полезно е човек да има някакви основни способности, за всички тези дребни неща у дома.

Най-доброто при направи си сам проектите – особено хубаво изработените – е че освен чудесния ефект върху интериора, вие изпитвате удовлетворение от добрата идея и бихте могли да се изтъкнете пред посетителите в дома си. При положение, че не се сборите с проекта сам, винаги може да кажете, че някой майстор си е оставил ръцете.

Любопитен факт е че по-голямата маса от населението изкарват повече от 50 процента от времето си вкъщи. Ето защо, хубавият и добре гледан дом е лелеян за всеки от нас. Не всеки може да успее да задели пари за вземане на модерно обзавеждане, майстори и материали, за да стори всичко това, което, сме виждали по списанията. Направи си сам съветите са за онзи, който иска да стори нещо в дома си, да го обзаведе в по-уютен и приятен за обитаване.

Има стотици места с информация, от където бихте могли да се научите да разкрасявате вашата къща сами. Големите вериги магазини изработват материали с полезна информация за използване на тяхната стока в брошури, а и консултантите на място ще ви съдействат за избора на съвместимите средства и техники за използването им.

Всъщност какви са облагите от проектите направи си сам? Не само от спестяването на пари, добро изпълнение на нещата както ви харесва, а и не по-маловажно, удоволствието от добре свършената работа.