Categories
Без категория

Неста: Със сигурност няма да премина в Юве

Бранителят на Милан Алесандро Неста заяви, че няма да премине на „Ювентус Стейдиъм” през летния трансферен прозорец и все още не знае какво ще е неговото бъдеще.

36-годишяният централен защитник на „росонерите” сложи край на спекулациите, появили се в италианската преса, че ще се присъедини към редиците на „старата госпожа” през лятото.

Договорът на Неста с носителите на титлата в Италия изтича в края на сезона и той призна, че все още няма предложения от друг отбор.

Смята се, че Юве наблюдават изявите на опитният бранител на Милан, след като Андреа Пирло разкви, че е обсъждал със своя бивш съотборник от Милан евентуалното му преминаване в Турино.

Неста обаче заяви в последните футболни новини на „Milan Channel”:

„Ще видим какво ще се случи с моето професионално бъдеще, ще реша какво да правя в края на сезона. Със сигурност няма да премина в Юве, това трябва да е ясно.”

„Всичко, което се изписа по вестниците не е вярно. Аз нямам агент и ако някои иска да ме привлече в отбора си, трябва да говори директно с мен.”

„Никой не се е свързвал с мен. Аз нямам нужда да ходя в Юве, нито пък те имат нужда от мен. Няма никакви проблеми по този въпрос.”

В момента Милан се намират на три точки зад Ювентус в борбата за титлата в Италия, като според повечето Серия А прогнози те остават основен фаворит за спечелването на калчото.