Categories
Без категория

Ново излъчване всеки ден, благодарение на дамските обувки

Почти всеки един аксесоар към дрехите е способен да промени цялостното ви излъчване, но нито един от тях не е по-добър от обувките. Обувките вече не са просто защита за ходилата. Това беше далеч в миналото. Те се превърнаха в силен моден аксесоар и придобиха много голямо значение за определянето на цялостното излъчване и външен вид. Сега вече обувките са не по-маловажни от всички останали дрехи по Вас. И като такава важна част от цялостното облекло, избора на лош чиф дамски обувки ще Ви попречи да добиете желаното излъчване. По същата логика обаче, ако изберем страхотен чифт обувки, може да постигнем заслепяващ външен вид, дори и със старите дрехи. Не е нужно всеки ден да ходим в офиса с коренно различни дрехи, когато различен чифт обувки е напълно равносилен на различен тоалет.

Има няколко основни правила, които трябва да спазваме при избора на перфектния чифт обувки. Но разбира се правилата са направени, за да се нарушават, така че ако искате да експериментирате – давайте смело, просто имайте впредвид следните долуспоменатите правила.

Последните модели дамски обувки, които може да намерите по магазините пасват на всеки вид купувачи. Разнообразието вече е просто безкрайно. Независимо дали обувките, които търсите са ниски или с платформа, с отворена или затворена пета, в крещящи или сиви цветове – бъдете сигурни че ще намерите подходящите. Ето и самите правила за съчетаване на обувки с дрехи, които ще Ви помогнат да постигнете различни излъчвания:

Всяка жена трябва да има един чисто черен и един чисто бял чифт обувки в гардероба. Препоръчително е те да са с отворена пета. Ако дрехите Ви са в светли и ярки цветове, най-доброто решение е да лакирате ноктите на краката си в същия цвят и да обуете черния чифт обувки. Ще се получи страхотен и ефектен контраст, който не може да остане незабелязан и в същото време е напълно уместен.

От друга страна пък ако облечете дрехи в пастелни цветове – направете същото с ноктите на краката, но този път обуйте белите обувки.

Разбира се имате пълната свобода да притежавате поне един чифт обувки с много ярък и крещящ цвят. Те се съетават само и единствено с определени тоалети и още със самото им купуване трябва да сте наясно, че няма да бъдат обути повече от 5-10 пъти. Но пък тези обувания ще си струват, защото с обувки, в актуалния за сезона цвят ще направите впечатление на небезразлична към модата дама.

Друго нещо, което трябва да запомните е че при дизайнерските обувки името и марката не могат сами да се съчетават с дрехите. Тази отговорност си остава Ваша. Това че чифта обувки и дизайнерски и скъп, не означава че не може да стои грозно на крака Ви или пък да бъде съчетае неудачно. Ако не сте напълно сигурни в избора си винаги може да се допитате до консултанта.

Една рокля, която стои добре на определена жена, може да стои ужасно на някоя друга. Същото важи и за дамските обувки. Не се купувайте такива, само защото на приятелката Ви и стоят перфектно. Всеки крак е уникален. Бъдете индивидуална и покажете стил.