Categories
Без категория

Нуждата от климатик за уюта в нашия дом

Домът е мястото за почивка и отдих, където комфорта е на първо място. Той може да бъде постигнат много лесно чрез поддържането на постоянна температура в помещенията, независимо от сезона навън. Климатиците имат способността през зимата да затоплят въздуха в помещенията, като не го изсушават, а през горещите летни месеци да го охлаждат.

Потребителите сами избират температурата за техните нужди, което прави климатика изключително адаптивен и полезен за широк кръг хора. Вече не е необходимо да се завивате през зимата с топли одеяла, докато сядате пред телевизора или да отваряте врати и прозорци, през лятото, за да става течение. В последно време производителите на климатици се стремят да удовлетворят максимално крайния потребител. Климатиците са значително по-тихи и икономични от преди. Различните модели вървят ръка за ръка с различен набор от функции. Някои модели доставят осезаемо по-пречистен въздух – голямо предимство за хората алергични към прах и полени. Те дори притежават йонизатор, който пречиства въздуха с до 99% – впечатляващ процент, който може да заличи неприятните миризми, например на готвено или от домашния Ви любимец.

В днешно време нуждата от климатик е осезаема. Фирма Алимар Клима разполага със солиден опит в продажбата и разпространението на добре познати марки климатици. В магазините всеки клиент може да срещне марки като HITACHI, OSAKA, FUTJISTU GENERAL, MITSUBISHI HEAVY и други, произведени по най-високи стандарти. Климатици от Алимар Клима може да намерите в магазинната мрежа – в град София, ж.к. Младост или в интернет сайта на компанията – www.alimarklima.com. Голямото разнообразие от климатици е необходимо изискване за достигане на високи пазарни позиции и до по-голям кръг от клиенти. Климатиците втора употреба на магазина са едни от най-продаваните артикули в магазинната мрежа. Техните предимства са свързани с по-ниската цена на продукта. Те също са носители на сертификат за качество и гаранция – ISO, което е доказателство за качество на фабрично рециклираната стока. По този начин потребителите могат да бъдат спокойни, че закупеният от фирма Алимар Клима продукт е в добро състояние и годен за работа.