Categories
Без категория

обяви

Обяви, публикуване на обява
Сайтовете за обяви в българското интернет пространство наброяват стотици, а може би и хиляди. Някои от тях са по-често посещавани, а други поради една или друга по-рядко. Като цяло всичките работят на общ принцип – с регистрация или без, публикуване на информацията, адреси и телефони за контакт и снимки. Безспорно публикуването на обява без регистрация първоначално е по-удобен метод, но в последствие разкрива , проблеми с редакцията или отстраняването на обявата, след нейното публикуване. При сайтовете изискващи регистрация, ни отнема до 1-2 минутки за да впишем личните си данни и след което да пристъпим към същинското публикуване на обявата:

  1. Избираме си подходящо заглавие, което да грабне вниманието на потребителите и да накара нашата обява да изглежда уникална и различаваща се от множеството такива в съответната категория.
  2. Написваме детайлен текст, който да описва всички аспекти на нашата обява, като включва подробно описание и информация, след което добавяме качествени снимки и изпращаме.

Моментално или след известно време, получаваме информация, че обявата е била успешно публикувана и вече можем да започнем да очакваме обаждания. В някои частни случаи дни и седмици след публикуване на обявата, не се получават никакви запитвания, причините са ясни:

  •  – некоректна информация за адрес и телефони за контакт
  •  – обявата не е публикувана, защото не отговаря на условията на сайта
  •  – обявата ви е позиционирана на 382917 страница сред множеството подобни на вашата

Решение: моментален преглед за грешки и тяхното отстраняване или редакция на обявата и направена платена. Предимствата на платената обява, е че посетителите на сайта ще забележат на първи позиции, където са vip обявите , в зависимост от политиката на сайта, в който сте публикували. За улеснение на потребителите масово сайтовете за обяви публикуват платени обяви, чрез автоматично генериран код от системата и след изпращане на смс  вашата обява, моментално се позиционира на челни позиции, така печелите повече разглеждания на вашата обява и по-висок потенциал да откриете клиент, с който да осъществите бъдеща зделка. Надяваме се информацията, която сме Ви предоставили относно сайтовете за обяви да Ви е била полезна, с пожелание за хубав ден!