Categories
Без категория

Онлайн магазин за всеки от Summer Cart

Днес всеки е устремил своя поглед към неизчерпаемите възможности за електронна търговия, посредством онлайн магазин, които предлага интернет.

Аудиторията на глобалната мрежа нараства с няколко човека в секунда, а това е ясна индикация за търговците, че пред нишата за предлагане на стоки и услуги, посредством интернет магазин има все по-големи перспективи за развитие, а респективно и за натрупване на големи печалби.

Summer Cart e най-популярната българска система за създаване на онлайн магазин, като от нея вече са се възползвали над 1000 български интернет търговци, които значително са повишили своя оборот. Системата за готов електронен магазин Summer Cart е създадена с насоченост към българския интернет потребител и благодарение на евристичните методи, които са използвани при нейното създаване всеки онлайн магазин, базиран на нея има невероятен потенциал.

Българинът е усвоил малко по-различни поведенчески модели в интернет и ето защо избора на българска платформа за готов интернет магазин е толкова подходящ вариант за всеки търговец, било то начинаещ или опитен. Да не забравяме разбира се и факта, че електронната търговия е шансът на всеки човек да създаде успешен бизнес, без дори да има физически търговски офис.

Готовия онлайн магазин Summer Cart предлага на вниманието на клиентите множество удобни инструменти, които да ускорят и подобрят процеса по адаптацията и ръста в приходите на всеки интернет магазин. По-долу ще ви опишем и част от огромната функционалност, с която Summer Cart разполага:

  1. SEO оптимизирани продуктови страници
  2. Разплащане с банкови, включително дебитни и кредитни карти
  3. Над 30 вида начина за заплащане на продукт, който посетителят е решил да закупи от вашия онлайн магазин
  4. Лесна синхронизация на системата за онлайн магазин със складов и друг подобен софтуер
  5. Интеграция със системите на Еконт и Спийди, както и общи възможности за избор на куриерски услуги между 10 различни варианта
  6. Огромен инвентар от инструменти за мениджмънт и маркетинг, които да гарантират успеха на вашия електронен магазин Summer Cart
  7. Компетентна и навременна поддръжка на български език от създателите и отдела им по поддръжка на клиенти
  8. Facebook онлайн магазин
  9. Безплатни визуални шаблони, които да допринесат за придаване на индивидуалност на вашия интернет магазин
  10.  И стотици други полезни възможности и опции