Categories
Без категория

Погребална агенция в София

Погребението е част от живота на хората. В такова печално време е съществено да предпочетете вярната погребална агенция. Намерете обучени специалисти и не вярвайте на неупълномощени лица.

Погребалната ни агенция осигурява цивилизовано съдействие в един от най-тежките часове. Ние можем да се отзовем на вашите питания в този труден момент. След като ни потърсите ще предоставим безвъзмездно съветник. Неговата работа е да ви помогне с вашите питания и да ви подпомага при организацията на погребението.

По този начин ще спестите време, нерви и средства от пропуски при такава не лека задача. Ще ви бъде описано кои са неотменните документи и то съвсем безплатно. Фирмата ни дава всеобхватен комплект от услуги вкл. изготвяне на паметници, венци, цветя и некролози. Според вашите претенции е възможно да планираме граждански или църковен ритуал. Погребалната агенция оферира и мероприятията погребение и кремация. При кремация имате възможност да правите избор от подробен албум с урни.

Погребалната агенция e придобила дълги години опитност и е с отлично име. В сайта на нашата фирма има възможност да видите различни оферти и вариации за тази комплексна услуга. Отново ще отбележим, че услугата се обмисля с възможностите и волята ви т.е услугата е отворена за промени. Предлаганите услуги са на ниски цени и обещават едно подходящо погребение. Цените са валидни както за столицата, така и за цялата страна.

В добавка са взети предвид всички неотменни аксесоари и услуги за почтено погребение с граждански или църковен церемония, както и предвиден транспорт. Също и репатрации на наши и чужди жители. Погребалната агенция подсигурява и урежда дискретни панахиди, почистване и закрила през цялата година на гробните места.

Пазете нервите си и потърсете помощ в тези тъжни минути от нашите специалисти, които деликатно ще уредят церемониала, ще ви подсигурят подробен албум с ценоразпис и услуги и ще ви сътрудничат културно. Фирмата има също така и денонощен дежурен телефон, на който може да ни позвъните по всяко време.