Categories
Без категория

Подаръци за коли

Ваш приятел или по-близък човек си е купил нова кола и иска да ви почерпи за новата му придобивка, но както ако отидете на освещаването на нова къща примерно, така и за покупка на нова кола, трябва да се носи някакъв подарък. Труден би бил избора на подарък за кола. Какво би било добре да купим на човек с нова кола.

Ароматизатор за кола – не е много подходяща подарък, все едно да подариш тоалетна хартия за новата къща на вашия най-добър приятел.

Ако притежателя на новата кола е манияк на тема музиака  подходящ би бил подарък свързан с озвучението в колата. Едни нови по-мощни тонколони за колата, за да може максимално да се изкефи на музиката си. Има голямо разнообразие на тонколони, безжични, жични и прочие, за това избора няма да много труден. Това е една екстра в колата, която винаги би му послужила и би флезнала в употреба веднага.

Сувенир за колата също не е лошо като идея. Може и някаква малка осветена икона от някой манастир. Има доста джаджи за кола, които биха зарадвали притежателя.

Може да залагате и на практичността ако човека ви е много близък. Комплект нови зимни/летни гуми, аптечка, светлоотразяващ триъгълник и елек, сенник, масажиращ калъф за шофьорската седалка, чистачки и други такива практични неща.

А защо не и пътна карта на България и Европа. Ако собственика на новата кола е твоя любим/а, това е един чудесен подарък, защото предварително ще си оградил местата, които искаш да посетиш с него и така много приятно ще го/я изненадаш.