Categories
Без категория

Поздравителни картички онлайн

Случвало ли ви се е да искате да намерите уеб сайт в който можете да изпращате забавни картички на ваши роднини. Може би да. Но знаете ли как най-лесно и най-бързо да намерите уеб сайт в който има добър избор от картички и същевременно да е много лесен и приятен за използване. Вероятно ще отворите Google и ще напишете ключовата дума картички. Ще останете много изненадани, че сайтовете в които имате възможност да изпращате поздравителни картички са изключително множко. Дори и да кликате на втора страница, на трета страница или на четвърта – непрекъснато ще ви се показват резултати с адски много уеб сайтове.

Но как обаче тогава да се спрем на най-добрият уеб сайт за картички?

Фокусирайте се само върху първата страница с резултати. Кликнете на първите 4-5 резултата, хвърлете бърз поглед на всеки един от тях.

В тази статия ще анализираме един от уеб сайтовете за изпращане на поздравителни картички, а именно сайта www.bubole4ka.com. Какво усетихте първоначално? Че може би името на уеб сайта звучи забавно, нали? Прави сте, това е най-първото нещо, с което уеб сайта предизвиква любопитство – любопитно име, точно като за уеб сайт за картички. Следващото нещо, което ще ви изгради впечатление е, че сайта си има Фейсбук страница което име е Най-големият сайт за картички. Същевременно, доста малка част от директните конкуренти на www.bubole4ka.com поддържат Фейсбук фен страница. Имайки предвид, че сме 2011 година е почти немислимо който и да е уеб сайт да няма Фейсбук страница или най-малкото група в най-голямата социална мрежа.

Ние, хората от www.bubole4ka.com методично комуникираме с нашите приятели, винаги поздравяваме хората по повод именни дни, национални или религиозни чествания. Също така съобщаваме на своите почитатели, когато сме добавили още картички или цели нови категории. Така хората ни знаят, че уеб сайта ни е жив, и някой човек стои зад него.

Как www.bubole4ka.com се справя с мощната  конкуренция и е винаги на първата страница при търсене по дума “картички”?

Погледнато реално зад сайта стои човек, занимаващ се с оптимизация на уеб сайтове за търсачки като Google. Повече информация за него ще намерите като посетите неговият личен SEO блог.
Създали сме една малка мрежа от сателитни сайтове в които пишем постове на тематика картички и всичко което е релевантно с картичките. Едно от най-хубавите ни попадения е сайт с кирилски домейн (картички.eu), съществуват и още няколко сходни такива, които няма да бъдат споменати в тази статия.

За завършек на този пост искаме да се извиним за дразнещите реклами по уеб сайта, но разбира се и ние би трябвало да се финансираме от някъде, нали?
С повод или без – www.bubole4ka.com ви очаква. Елате при нас, изберете си картичка и изненадайте близък човек.