Categories
Без категория

Покер портал – Pokerbox7

Поздрави на екипа на WithScope, (специално на редактора)

Моля да уважите желанието ни да ви разкажем за нас, като мога да ви обещая, че и ние ще линкнем към вас.

Искам да ви запозная с нашия проект, над който работим вече над година и половина. Това е Pokerbox7 – Покер портал. В него може да намерите интересна и полезна информация относно покер новини, стратегии и промоции. Можете да участвате в нашето покер общество, да намерите нови приятели, да вземете добри условия за игра чрез нас. Доста често раздаваме пари, но за това ще споменем по-късно.

Качваме статии всеки ден, винаги щом влезнете в нашия сайт ще има нещо ново за четене. Главния ни таргет е видеото. Скоро ще имаме и интернет покер телевизия, на която ще излъчваме турнири, обучения или жива игра.

Няма нужда да ви обяснявам повече за покер сайта ни. Ако желаете сами можете да го посетите. В края на статията ще намерите линк.

Дори и силно да си мечтаем някой ден сайта ни да струва 1 милион, то нашата главна идея е : Да помогнем на Българите да разберат какво е покер. Да им дадем знанието и вярата, че и те могат да си осигурят лесен живот чрез трудната игра на онлайн покер.

Има много българи, който изкарват пари от онлайн покер. Съотношението ни покер играчи на глава от населението е доста високо спрямо голяма част от европейските държави. Има хора, който правят “удар” както те го наричат – депозират 100$ правят ги 300$, взимат депозит бонус 100$ и теглят 500$. След това депозират на друго място нови 100$. Други пък са сериозни и никога не теглят, но пък така се прави милион. Имаме играчи с 5 цифрени покер сметки.

Ние реално жертваме времето си за игра на покер за да работим по сайта с целта да предоставим по-добър шанс на всеки българин. До този момент сме реинвестирали всичко до последния цент в нашите играчи и в сайта. Както обичам да казвам ” Елате научете се на покер и после като спечелите някой друг милион, то ще сме доволни да ни почерпите един обяд и да ни кажете колко сме страхотни”

Екипа ни има опит в покер индустрията от над 5 години. Работим заедно с Българска Покер Федерация и се борим с всички сили за по светлото разбиране на думата “покер”, която доста дълго време вече се счита за нещо мръсно, хазартно или водещо до продаване на покъщнината.

Заповядайте в Покер портал – Pokerbox7 или ни пишете на pokerbox7[at]gmail.com

Научете себе си, научете играта и тя ще ви се отблагодари с пари за отделеното ви желание към нея.
Играта на покер е по-малко хазартна игра от всяка една хазартна игра, защото статистически има много повече хора спечелили чрез покер, за разлика от хора спечелили на рулетка или на бинго например.