Categories
Без категория

Радио N-JOY стана на пет години

На 1 Юни, денят на детето, една от най-популярните радиостанции в страната – Радио Енджой празнува стоят 5-ти рожден ден. Над 400 верни фена на радиото се присъединиха към откритото парти на радиостанцията което се състоя във “Веселата градинка на радио N-JOY”, намираща се в Южният парк на столицата ни.

Всички присъстващи бяха забавлявани от водещите Генчо и Нейа, а домакините от радиото бяха осигурили доста изненади и лакомства за най-младите си слушатели които празнуваха още и деня на детето. Децата от вокална група “Смехоранчета” пък от своя страна поздравиха рождениците от радио N-JOY и всички гости на тържеството с песни в тяхно изпълнение. По време на веселието, професионалисти даваха безплатни уроци по танци на желаещите деца, а такива имаше много.

През целият месец Юни, радиото ще продължава да празнува своят рожден ден в ефира си. Слушателитеще се забавляват със известни гости в предаването “Инспектор N-JOY”. Гости в студиото на “инспектора” вече бяха Гена Трайкова, Асен Блатечки и любимия метеоролог на Би Ти Ви – Емо Чолаков, които лично поздравиха всички работещи в медията и слушателите и за рожденият ден. От радиото съобщиха, че ще има още много известни гости през месец Юни.  Един от слушателите на радиото ще спечели награда – почивка за двама на родното Черноморие в края на месец Юни, а през това време през другите дни от месец Юни всеки слушател ще има шанса да спечели малка символична награда но от сърце.

Радио N-JOY за сега е най-голямата радиоверига в България. За момента, радио N-JOY се излъчва ефирно в дванадесет областни града, както и в близките до тях по-малки населени места. Радиото обхваща над 60% от населението на страната със своето ефирно излъчване. Освен това, всяко лице което не може да му се наслади чрез своят радиоприемник има възможността да го направи благодарение на интернет в набиращите все по-голяма популярност сайтове за радио онлайн.

N-JOY печели своите радиослушатели си с голямото количество игри и приятната музика. Емблематична за медията е радиоиграта с “Инспектор N-JOY”, която е известна на малки и големи. В радиото се подвизава и един от най-популярните родни рап изпълнители – Спенс, който води свое собствено сутришно радиоредаване – “Спенс и сутришният екипаж”.