Categories
Без категория

Регистрация на фирма от професионалист – предимства

Независимо от това какъв тип бизнес сте решили да започнете, задължителен момент е да минете през процеса, наречен регистрация на фирма. И тук със сигурност ще се сблъскате с две дилеми. Първата е да се опитате самостоятелно да извършите регистрацията на фирмата си – рискувайки своите пари, здраве, нерви и желание за нова любов. Дори и в крайна сметка да успеете сами да регистрирате проклетото ЕООД или ЕТ, просто не си струва усилията – защото сблъсъците с българската бюрокрация често водят до главоболие и временна импотентност.

Хората, занимаващи се професионално с регистрация на фирми нямат подобни проблеми. Но и да имат, не си признават – защото са напълно отдадени на мисията си да спестяват мъките на хората, решили да регистрират нова фирма. Този тип специалисти са овладели до съвършенство процедурите по регистрацията – с всичките им тънкости и уловки.

Това елиминира вероятността от грешки. Защото малко известен факт е, че ако регистрацията на фирмата бъде отказана поради някаква причина (а причини много), то като допълнителен бонус губите и платената до този момент държавна такса. Ето защо ползването на услугите на професионален “регистратор” на фирми спестява цял куп евентуални бъдещи разходи.

Допълнително предимство на този тип специалисти е, че вероятно ще получите безплатна консултация по отношение на това какъв тип фирма е добре да регистрирате – ЕТ, ЕООД, ООД или пък някое акционерно дружество. Въпросът не е никак лесен – защото изборът зависи в изключително голяма степен от това какъв бизнес сте си наумили да започнете. Юридическата помощ на специалистите, занимаващи се с регистрация на фирми, в случая е от изключително голямо значение за успеха на начинанието.

Не бива да забравяте и конкуренцията. Бизнесът с регистрацията на фирми спада към така наречените консултантски дейности. В тази сфера на работа конкуренцията е изключително силна – а значението на репутацията – огромно. И ако даден човек сгреши по време на регистрацията, то останалите със сигурност биха използвали този факт, за да съсипят репутацията му. Никой човек, занимаващ се с регистрация на фирми не би позволил това да се случи – и това е причината качеството на услугата винаги да е на изключителна висота.

Ето защо, независимо от това дали искате да регистрирате нова фирма, или пък да направите промени във вече вписани обстоятелства, услугите на професионалист винаги могат да Ви бъдат от изключителна полза.