Categories
Без категория

Резервни авточасти от АВТОХИТ Трейд ООД

Трябват ви сигурни и надеждни авточасти? Можете да ги намерите от фирмата вносител и разпространител – АВТОХИТ Трейд ООД. В търговската мрежа на АВТОХИТ Трейд ООД ще намерите всичко, от което се нуждае вашия автомобил. Авточастите, които се предлагат в обекта са на следите автомобилни компании: BMW, Opel, Audi, Ford, Citroen, Renault, Peugeot, Mercedes, Skoda, Volkswagen и Seat. АВТОХИТ Трейд ООД внася и продава авточасти от утвърдени производители като: WAHLER, FAG, LUK, KNECHT, LEMFÖRDER, BERU, Turbo’s Hoet, ELRING, INA, MAHLE, GATES, SACHS, TEXTAR, HEPU и други. Дружеството е вносител на HANS PRIES GMBH & CO.KG, популярна на нашия пазар с името topran; MEYLE Products®-Wulf Gaertner Autoparts AG; PEX GmbH Automotive Group. В градовете Бургас, Варна, Пловдив и София ще намерите търговските обекти на АВТОХИТ Трейд ООД, а в град Стара Загора ще откриете три магазина заедно с централната складова база, като тя е разположена на две нива на 600 кв. метра площ.

Корпоративните клиенти се доверяват на АВТОХИТ Трейд ООД не само заради челните позиции на компанията, но заради факта, че получават гарантиран партньор, поддържащ складовата наличност на техния автопарк. Автомобилите от автопарка на всяка компания се записва в базата с данни на АВТОХИТ Трейд ООД, така при наложащ ремонт по-бързо и лесно се откриват нужните авточасти.

И до днес фирмата е една от водещите разпространители на резервни части за българския пазар. Благодарение на прозорливия план за развитие на компетентните специалисти, както и на богата продуктова гама, съобразените с пазарно търсене цени, а също и ежедневните доставки из цяла България. АВТОХИТ Трейд ООД ще продължи да следва своята политика, като продължи да открива нови търговски обекти, обогатявайки продуктовата си гама, а също и нови услуги. АВТОХИТ ТРЕЙД ООД предлага на своите клиенти добра и гъвкава търговска политика. Като клиенти наши клиенти ние ще изслушаме Вашите проблеми и желания и ще Ви бъде предложено компетентно решение.