Categories
Без категория

Скайп предлага евтин начин за връзка с роднините в чужбина

Скайп е програма използвана от над 300 000 000 потребители по света и досега се е доказал като най-добрият сред другите програми за комуникация. Скайп е елементарна за инсталиране и употреба като освен това е безплатна, а в същото време идва с много голям набора от функции.

Скайп е известен с възможността за чат в реално време, но в последно време се забелязва и ръст на видео общуването. Skype не е труден за боравене и единственото, което ви е нужно за да разговаряте с приятелите си са микрофон, тонколони и интернет. Поддържането на връзка с познати в чужбина никога не е било така достъпно. Разговорите между регистрираните в скайп не струват нищо, без значение колко продължават и може би тази възможност ги направи толкова известни. Скайп е толкова известна и ползвана понеже позволява на родителите да говорят със синовете и дъщерите си извън страната, роднини да си контактуват, а понякога да се провеждат и делови събрания като това е безплатно и няма да натовари финансите ви.

Ако закупите комбинирани сметки вие може да говорите доста евтино със стационарни телефони и мобилни телефони в чужбина, а офертите които skype продава ще се харесат и задоволят желанията на всеки потребител.

SkypeOut е екстра, която е предлагана именно на хората с роднини в чужбина. Най-голямото и качество е, че SkypeOut позволява да се обаждате на мобилни или домашни телефони в чужбина и да се пишат смс-и на ниски цени. Примерно 60 секунди разговор до САЩ ще ви коства четири стотинки, до Англия около 3,5 стотинки, а до Канада пет стотинки.

Цените на SMS-ите също са доста ниски, като варират между 13 – 17 стотинки. Общо взето skype осигурява перфектни възможностти на много добра цена.

Можете да закупувате пакети, с които да се използват допълнителните екстри, а начините за заплащане са чрез всичките известни дебитни карти или по банков път.

Skype включва и възможността да имате и гласова поща и да прослушвате гласови съобщения, което е още едно подобрение. С прогреса на новите технологии имате възможност да използвате Skype не само на своя персонален компютър, но и на телефона си. Видеоразговорите пък имат опцията да се свържат към телевизора ви за по-качествен образ.

Скайп e феномен, който се разпространи из всички държави за миг и ползваемостта му все повече се разширява не защото няма конкуренти продукти, а понеже заради функциите си бива избиран пред другите подобни софтуерни продукти.