Categories
Без категория

Стилни и елегантни дамски дрехи от Хипермаг

През сезона есен – зима 2012 има много разнообразни модни тенденции, които са екстравагантни и пленяващи. И през този сезон модните дизайнери са направили всичко възможно да сбъднат много женски мечти, предлагайки изключително голямо разнообразие от дамски дрехи.

Ако и вие сте от дамите, които очакват с нетърпение най-новите модели дамски дрехи, можете да разгледате каталога на онлайн магазина Хипермаг, в който ще намерите всичко от което се интересувате. През сезон 2012 има много богат избор от кройки и цветове. Задължително трябва да присъства в гардероба ви поне един дълъг пуловер, с който със сигурност ще изглеждате много секси и модерни.

В момента на мода са дългите палта – тип шлифер и саката, с които всяка дама изглежда стилна и елегантна. Този стил присъства във всяка колекция през тази година. Изберете панталон с висока талия и странични ленти, с него със сигурност ще впечатлите всичките си приятели и познати. Този тип панталон се завърна в колекциите, след отсъствие от няколко години. Всички са наясно, че страничните ленти смаляват оптическите размери на жената, за това са толкова предпочитани. Вижте какво се предлага в Хипермаг и закупете това, което ви трябва за да попълните гардероба си.

Модерни са дрехи, които са ни познати – например милитъри стилът и кожата. Милитъри стилът ни е много добре познат, но в момента той се завръща под формата на рокли със златни копчета, панталони с висока талия и сака с нашивки. През миналата година колекциите бяха по-провокативни, докато през този сезон е заложено на повече стил и елегантност. Почти всички дрехи през тази зима са от кожа, тя властва в модните среди, независимо дали са рокли, якета, панталони, сака, блузи или поли.

През 2012 година на мода е и козината. Модерни са всякакви елеци, якета, палта и др, изработени от козина. Те са много актуални, за това не ги пропускайте, когато попълвате гардероба си. Кадифето също е на мода, по него са полудели най-големите в света като Ралф Лоран и Гучи. То е с елегантни и красиви кройки и трябва да присъства във всеки един гардероб, независимо дали под формата на пола, рокля, сако или панталон.

Готик стилът също не е за пренебрегване, той е много елегантен и модерен. За него са характерни красивите дълги рокли, кожените ръкавици, черния цвят, кожата и кръстовете. Може би е отбягван от много жени, но тази година той е по-изчистен и омекотен, за това ще бъде харесан от повече дами.

През този сезон няма много различия по отношение на цветовете, защото дизайнерите държат на предпочитаните от тях животински принтове и флорални мотиви, както и на бродерията. Новото през тази година е брокатът, който е много актуален и не слиза от модния подиум напоследък.