Categories
Без категория

Съвети за Гледане на Филми Вкъщи

Гледането на филми в къщи е страхотен начин да се отпуснете и да избягате от действителността след напрегнат работен ден. Гледането ще ви пренесе в приключението или пътешествието в самия Филм. Оставете проблемите на ежедневието настрана и се потопете в света на филма. Ето ви няколко съвета за по приятно изкарване на свободното си време гледайки филми.

Съвет  1: Избирайте внимателно

Много е важно да знаете какво точно на вас или на партньорът ви се гледа в момента. Особено ако имате различия във вкусовете, трябва да подберете жанр, който допада и на двама ви.

Съвет 2: Планирайте

Дали ще наемете филм от видеотеката или ще изтеглите от интернет, все пак трябва да планирате колко и какви филми ще си вземете/изтеглите. Все пак тегленето изисква време. Ако сте наели филмите, внимавайте за сроковете, за да не платите допълнително.

Съвет 3: Подходящо Хапване

По време на филма може и да си похапвате леко. Възможни варианти са пуканки, чипс или пържени картофки или вкусен сандвич. Не забравяйте напитките, може да са безалкохолни , а защо не и някоя студена бира. Дръжте ги по ръка и не се разсейвайте от действието на екрана.

Съвет 4: Добро Озвучаване

Без добро озвучаване филма няма да е същия. Лошия звук влошава насладата от гледането на филма. Колкото и да е добър филма, с лош звук трудно се гледа. Обратно , ако имате качествена озвучителна система насладата от добрият филм е в пъти по-голяма, особено при филми с повече ефекти.

Съвет 5: Голям Екран

Не на всеки е по джоба да има голям телевизор, но това пряко влияе на удоволствието от гледането на филма. Едно е да го гледате на стандартен ТВ , друго е на някой от новите модели , които предават наистина качествена картина с ярки цветове.

Това са 5-те тайни, които ще увеличат удоволствието на гледането на филми в къщи неимоверно. Подгответе се добре и се потопете в  света на филмите.

Борис Андонов е човек, обичащ да си губи времето в гледане на filmi online. Обожава трилърите и напрегнатите филми с неочакван край. Също така харесва да коментира и пише ревюта за филми и сериали.