Categories
Без категория

Тайгър Уудс организира благотворителен покер турнир

Бившият номер едно в голфа Тайгър Уудс организира благотворителен покер турнир в Мандалей Бей в Лас Вегас, като се очаква някой от най-големитe имена в професионалния покер да уважат събитието.

Едни от най-известните играчи, които ще уважат вечерта на голфърът от световна класа са Фил Хелмут и Дойл Брънсън, като първият ще и водещ на благотворителното събитие. Вие пък може да практикувате вашите покер умения с Betfair онлайн покер.

Входната такса за турнирът е 10 хиляди долара, като това включва и две нощувки в луксозен хотел в Мандалей Бей, както и два билета за концерт, организиран също от голф звездата, на който ще свирят звезди като Бон Джоуви.

Победителят от турнира ще има честта да получи уроци и да играе голф лично с бившия номер едно в света, като някои от другите награди включват участие в голф турове, в някои от най-престижните клубове в страната.

Всички приходи от събитието ще отидат за фондацията на Уудс, която се занимава с най-различни благотворителни дейности, като подпомагане на деца в неравностойно положение за да могат да учат в колеж. Ако вие искате  да подобрите играта си на покер в онлайн пространството може да започнете, като изтеглите вашия Betfair даунлоуд.