Categories
Без категория

Топ 5 онлайн дрифт игрите с коли

Игрите с автомобили винаги са били най-търсените във всички сайтове за онлайн игри. Поради този голям интерес онлайн сайтовете предоставят голямо съдържание на игрите с коли от всякакъв вид. В сайта за безплатни онлайн флаш игри bggdb.com, има и дрифт игри с коли, като най-търсени, сайта всеки ден добавя нови и нови игри с коли. В статията днес сме ви подготвили топ 5 на най-играните онлайн дрифт игри с коли в сайта за безплатни игри bggdb.com. Ето ги и тях: 2 Players Challenge, Show Me your Muscles, Roadster Racers, Demolition Drifters, King of Drift.

  1. 2 Players Challenge – предизвикателството на тази дрифт игра се крие в това, че вие можете да се състезавате с реален опонент, който е точно до вас, било то ваш приятел или човек от семейството. Ако пък нямате опонент, то тогава може да играете срещу компютъра, което също никак няма да бъде лесно да победите.
  2. 2 Players Challenge – тази игра е за истинските любители на високите скорости и дрифт с коли. Жестоко състезание, в което можете да покажете вашите управленски шофьорски умения и състезател дух.
  3. 2 Players Challenge – ето това е уникална игра, тъй като ще управлявате порше кабрио и ще давате газ до насита, колкото можете повече. Като трябва да финиширате първи в състезанието.
  4. 2 Players Challenge – в тази дрифт игра вие ще можете и да разрушавате и да бутате вашите опоненти, като това е най-забавната част. Ако забележите, че състезанието отива за вас към загуба, то тогава бутайте опонентите автомобили.
  5. 2 Players Challenge – тук вече ще правите обиколки по пистата изпълнявайки дрифт номера. Играта е сравнително добра и доста високо ниво. Ще управлявате доста яки автомобили.

В сайта за безплатни онлайн игри bggdb.com вие можете да намерите вашата игра, която да ви бъде любима, и в момента в който вече ви доскучае, веднага можете да намерите друга, която е по-предизвикателна и интересна. Забавлявайте се без да плащате пари!