Categories
Без категория

Търсите детска градина в София? Добре дошли в „Малки Стъпки”!

Когато родителите избират детска градина за своето дете, те правят една много важна крачка, защото тя оказва влияние на неговото развитие. Това е моментът, при който майката се разделя с детето си и го поверява на други хора, които трябва да се грижат за него. Когато детето е на 3 години, то вече може да постъпи в частна детска градина, защото има достатъчно богат речник за да комуникира и проявява интерес към всичко около себе си. През следващите години, детето ще развие своите социални умения, ще открие творческите си заложби и ще изгради представите си за живота като цяло.

Каква детска градина трябва да изберем? Има проблем с детските градини и с местата в тях. В общинските родителите трудно успяват да запишат детето си и за това единствената им възможност е да го запишат в която и да е. Най-близката до дома често е недостъпна и детето не е прието там, за това посещението на детска градина е свързано с още допълнителни разходи. Ако детето се запише в частна детска градина, там ще има повече разходи, но то ще бъде обучавано в по-малки групи и ще има възможност за индивидуални занимания с него. В частните детски градини има само висококвалифицирани учители, а програмата е много по-разнообразна.

Ако детето ви постъпи в частна детска градина „Малки стъпки”, то ще бъде възприемано като уникална личност. Ние се стремим да изградим една обстановка, която е подходяща за децата и с позитивното си отношение ги караме да развиват заложбите си и да се учат. Специализирани сме в 6 области на обучение: език и грамотност, емоционално и социално развитие, опознаване на околната среда, формиране на математически представи, творческо и физическо развитие.

При нас, дневният режим включва изкуства, спорт, английски език, игри на открито, математически игри, занимания с творчески проекти, следобеден сън. Освен това, ние организираме различни сезонни дейности, сред които: ски училище, зелено училище, посещение в конеферма, разходка в зоопарка, посещение в Коколандия, уроци по тенис, плуване и футбол, посещения на различни музеи, изложби, куклен театър и детска опера.

„Малки стъпки” е частна детска градина, която е англоезична и е една от малкото такива на територията на град София. Ние разполагаме с екип,  който е много добре подготвен и висококвалифициран. Всичките ни служители имат дългогодишен опит с деца от всякакви националности и различни системи за обучение.

Намираме се в квартал Симеоново, където е много спокойно, а въздуха е чист. Разполагаме с паркоместа. Подслонени сме в голяма къща с детска площадка отпред и голяма градина. Работим всеки делничен ден – целогодишно с деца от 2 години и половина до 7 години. Те са разделени на възрастови групи.

Заповядайте при нас и ще се убедите, че Little Steps е най-добрата частна детска градина на територията на София.