Categories
Без категория

Уилбър повежда сред последните 15

Николас Уилбър е играчът с най-много на брой чипове след втория ден на основният турнир от Световните Покер Серии (СПС), провеждащ се в емблематичното за Лас Вегас казино „Сийзър Палас”.

Вторият ден започна със 133-ма участници състезаващи се наградния фонд от 963,210 щатски долара, като след проведените десет кръга останаха само 15 покер играчи. Уилбър оглави класацията с 1,541,000 в чипове. Независимо, че не сте достигнали нивото на тези играчи, може да практикувате покер онлайн, като ще ви е нужен Betfair покер даунлоуд.

Уилбърн основно натрупа преднина, когато заложи всичко на префлоп с ръка от AhKc срещу Брандом Рия, който разполагаше с 8c8s. На пота по това време имаше 1,4 милиона в чипове, а ривъра бе благосклонен към Уилбър – Jc5c3hAc.

В надпреварата за първото място обаче го очаква сериозна конкуренция в лицето на играчи, като Шон Гетцвилер, Кевин Каленцо и Джеф Мадсен.

Последният дори водеше по брой чипове през по-голямата част от деня, но претърпя тежка загуба, от която така и не можа да се съвземе до края на втория ден. Въпреки това, той продължава в турнира със солиден стек от 917,000.

Някои от най-добрите играчи, които не можаха да продължат са Дан О’Брайън, Джеймс Керъл и Уилям Рейнолдс. Голямата нагарада от този турнир е 197,451 долара плюс златен пръстен от СПС. Повече за покера може да научите на www.betfairpoker.com