Categories
Без категория

Уникални авторски тениски от NCShirts

Съвсем скоро(разбирай до месец), студиото за авторски тениски – NewClear Shirts или за по-кратко NCShirts ще представи новият си уебсайт, от който ще можеш да поръчаш уникална авторска тениска. Достъпната цена и безплатната доставка за цяла България, са само началото на серия от предимства, които отличават NCShirts от всички останали.

Кое прави работата на студиото уникална:

– на първо място, авторските щампи;
– на второ, неговите клиенти icon_smile-9074036 ; – възможността да получиш уникална тениска на уникална цена; – това, че дизайнерите работят само за теб, нонстоп;

– всяка седмица има поне по една нова тениска.

Защо тениските на NCShirts са наистина добри?

Технологията по която се принтират тениските, гарантира висока резолюция и качество на изображението. Термо мастилата са устойчиви на времето. Единственото нещо, което трябва да знаеш, че е задължително прането на ниска температура – максимум 40 градуса и абсолютно забранено използването на омекотител. Той разваля покритието на принта и изображението губи своето качество.

Ако това не ти стига, можеш да посетиш facebook страницата на студиото и да се увериш, че момчетата знаят как да поднесат красиво направените тениски по най-добрият и уникален начин. Не пропускай своя шанс и поръчай нова тениска за теб или твой приятел  директно през facebook.