Categories
Без категория

Употребявани газокари Linde — добро решение по време на криза

Газокари наричаме онези машини, чието предназначение е да обслужват и обработват различни по вид товари. Този вид товаро — подемни машини се използват както в открити площи, така и в закрити производствени цехове, логистични центрове, пристанища, летища, строителни складове, в големи търговски вериги и много други.

Газокарите могат да ви бъдат безценни помощници, ако имате нужда от машини, с които да обработвате и складирате бързо различни товари или продукция.

За да оборудвате склада, магазина или производствения си цех с такъв тип машини обаче ще ви трябват не малко финансови средства, които трябва или да заделите или трябва да ползвате банков заем. В днешните времена на криза да потърсите банков заем не е много удачно решение, а да отделите от оборотните си средства толкова голяма сума, за да закупите чисто нови газокари е честно казано безсмислено.

Какво можете да направите, ако са ви необходими товаро — подемни машини, а нямате достатъчно средства да закупите чисто нови машини?

Употребяваните газокариLinde са едно от решенията, което може да ви избави от затрудненията.

За разлика от чисто новите и рециклираните, употребяваните машини се предлагат на доста разумни цени, което е едно от най — големите им предимства. Освен това товаро — подемните машини втора употреба ще ви вършат абсолютно същата работа, тъй като, преди да бъдат предложени за продажба са минали през цялостен технически преглед и са в отлично състояние.

Ако вземете решение да закупите употребявани газокариLinde, вие можете да оборудвате склада, производствения си цех или търговския си обект с качествена техника на добри цени.

Къде можете да откриете товаро — подемната техника, която ви е необходима?

Достатъчно е да влезете в Интернет и да разгледате сайтовете на интернет магазините и компаниите, които предлагат нова, рециклирана и употребявана товаро — подемна и складова техника. Ще откриете употребявани газокари, които са в перфектно състояние и на добри цени, така че лесно можете да се ориентирате към точно тази техника, от която имате нужда.

Предлаганите употребявани газокари Linde се отличават от всички останали марки газокари на пазара по това, че при тях липсват хидро динамична предавка, спирачна система и диференциал, което оказва влияние върху експлоатационните им разходи, или казано иначе при газокаритеLinde разходите за експлоатация са изключително ниски. Другото, което отличава газокарите с тази марка от останалите кари е тяхната много голяма икономичност на гориво и много по — големия сервизен интервал.

Газокарите са с различна товароподемност и с възможност за окомплектоване с различни устройства за обработка на по — нестандартни товари като насипни товари, хартиени бали, приставки за обработване на няколко палета едновременно и други.

Единственият съвет, който можем да ви дадем, когато избирате употребявани газокари за вашата търговска или производствена дейност е, преди да ги закупите да се поинтересувате от компанията, която ги предлага. Добре е да се обърнете към някоя от водещите компании вносителки на товаро — подемна техника в страната, за да сте спокойни, че ще получите кари, които са минали задължителен основен технически преглед, придружени са с гаранция и от компанията ви предоставят специализиран сервиз.